• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 4 °C
  • Antalya 10 °C
  • İzmir 7 °C

Sağlık Çalışanlarının Online Medikal Marketi: Hediyedoktorum.com

Sağlık Çalışanlarının Online Medikal Marketi: Hediyedoktorum.com
Sağlık çalışanlarının tüm ihtiyaçlarının bir yerde toplandığı e-ticaret platformu hediyedoktorum.com‘da; hemşire kıyafetleri ve aksesuarları, doktor aksesuarları ve aletleri başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına yönelik ürünler yer almaktadır.

Sağlık çalışanlarının tüm ihtiyaçlarının bir yerde toplandığı e-ticaret platformu hediyedoktorum.com'da; hemşire kıyafetleri ve aksesuarları, doktor aksesuarları ve aletleri başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına yönelik ürünler yer almaktadır. 2017 Yılında e-ticaret hayatına başlayan hediyedoktorum.com mağazası Lion Medikal ve Hazır Giyim'in e-ticaret koludur.

Hediyedoktorum.com'da neler bulabilirsiniz?

Medikal Tekstil Ürünleri: Sağlık personellerinin online mağazasında hemşire formaları, doktor önlükleri, ortopedik sabo terlik modelleri, cerrahi boneler, crocs terlik modelleri ve anatomik rodocs terlik modelleri yer almaktadır.

Sağlık personellerinin zorunlu kıyafeti olan ve Türkiye’de genellikle hemşire forması olarak andığımız yurt dışında scrub olarak bilinen kıyafetler de birden çok modelleri ile satın alınabilir. Hemşire Forması kategorimiz altında Dr. Greys Modeli Cerrahi Takımlar, V Yaka Cerrahi Takımlar, Desenli Hemşire Forma Modelleri, Tesettürlü Hemşire Forması Modelleri, Likralı Hemşire Forması Modelleri, Hamile Takımları gibi bir çok model yer almaktadır. Bu ürünlerin kumaşları modele göre, alpaka kalın kumaş, terikoton ince kumaş ve likralı kumaşlarda da elastan karışımlardan oluşmakta olup istenilirse %100 Pamuklu Cerrahi Tek Üst Modelleri de sayfamızda yer almaktadır. Likralı Desenli Hemşire Forma Modelleri, şu an en çok satılan desenli formalar arasındadır.

Doktor Önlüğü Kategorimiz altında ise laboratuvar boy kısa ve uzun kol önlükler ile uzun kol uzun boy vizit önlükler yer almaktadır. Bu önlük modellerinin tamamı Öğretmen Önlüğü olarakta tercih edilebilmektedir. Bu kategorimiz altında da yaklaşık 7 farklı çeşit bulunmaktadır.

Cerrahi Bone Kategorimiz altında ise düz renk klasik cerrahi boneler, desenli pamuk karışımlı cerrahi boneler ile %100 Pamuklu kumaştan üretilen Pamuklu Cerrahi Boneler yer almaktadır. Hediyedoktorum.com sitemizde ayrıca baskılı bone kategorisi altında bonelerinize baskı yaparak size özel bir ürün üretimi yapmaktayız.

Yakın zamanda birbirinden güzel stetoskop süsleri, kurumsal baskılı fular gibi ürünler online mağaza da kişiye ve kurumlara özel olarak tasarım imkanı ile yerini alacaktır. Hediyedoktorum.com adresinde satışı yapılan tüm tekstil ürünleri markalı ürünler olup, Lion Medikal ve diğer üretici markaların garantisi altındadır.

Aksesuarlar: Hediyedoktorum.com mağazamızda tüm sağlık personellerine yönelik aksesuar satışları da yer almaktadır. Broş, yaka kartı kılıfı, yoyo, anahtarlık, kolye, çanta, tişört, bere&boyunluk gibi bir çok sağlık temalı ürünleri bulabilirsiniz.

Kişiye ve Kurumlara Özel Hediyeler: Online mağazamızda yer alan tekstil ürünlerini tamamlayıcı olacak şekilde hediyeler yer almaktadır. Kişiye özel tasarlanmış ve sağlık temalı tüm ürünler için hediyedoktorum.com mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlandır

Bu haber toplam 26527 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim