• BIST 9141.31
  • Altın 4273.793
  • Dolar 39.6286
  • Euro 45.8677
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 25 °C

Sağlık ekipleri, Malazgirt Zaferi etkinlik alanında sahra çadırları ve mobil ekiplerle hizmet veriyor

Sağlık ekipleri, Malazgirt Zaferi etkinlik alanında sahra çadırları ve mobil ekiplerle hizmet veriyor
Bitlis Sağlık Müdürlüğü, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat'taki alana sahra çadırları kurdu, mobil ekipler oluşturdu.

Sahra çadırlarına başvuran vatandaşların kontrollerini yapan sağlık ekipleri, yaşanabilecek vakalara karşı da alanda hazır bekliyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Emine Kübra Dindar Demiray, gazetecilere, vatandaşların etkinlikleri rahat ve sağlıklı takip edebilmeleri için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Tüm görevlendirmelerin yapıldığını aktaran Demiray, şu bilgileri verdi:

"Şenliklere, 22 acil yardım ambulansı ve 66 personelimiz, 112 ve UMKE'nin eşlik ettiği 34 tim halinde sedye ekibi, yine 3 acil sağlık ünitesi ve tüm personelimizle eşlik edeceğiz. 20 destek personelimiz var. 30 farklı uzmanlık dallarında doktorlarımız eşlik ediyor. Yine kanser tarama için mobil mamografi aracımız burada ve aşı olmak isteyenler için çadırımız bulunuyor. Tüm halkımıza sağlıklı ve huzurlu bir şenlik geçirmelerini diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim