• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 19 °C

Sağlık Personelleri İçin İş İlanları

Sağlık Personelleri İçin İş İlanları
Secretcv’de yayınlanan sağlık sektörü iş ilanlarının sayısı yaklaşık 1.500 tane. Dolayısıyla hemen her pozisyon için personel arayan iş ilanları bulunuyor.

Sağlık sektöründe hizmet veren hastanelerde ya da diğer işletmelerde iş bulmanın en kolay yolu, diğer sektörlerde olduğu gibi internet üzerinden faaliyet gösteren iş ilanı sitelerinden faydalanmak olarak gösterilebilir. Bizim kullandığımız kalıba benzer şekilde ‘iş bulmanın kolay yolu’ sloganıyla yayın yapan secretcv ise, internette faaliyet gösteren iş ilanı siteleri arasında öne çıkmayı başaran isim oluyor.

secretcv1.jpg

Secretcv 'iş bulmanın kolay yolu' sloganıyla hizmet veriyor.

Adaylara, ücretsiz CV hazırlama imkânı sunan secretcv, piyasaya hizmet sunan en eski iş ilanı siteleri arasında bulunuyor. Eylül 2000 tarihinden beri iş arayan kişilere ve personel arayan firmalara hizmet veren, isteklerine kavuşmalarını sağlayan site, veritabanında bulunan 22 milyon aday ve 65 bin üye firma ile neredeyse ülkedeki hemen herkese hizmet sunan bir firma durumunda bulunuyor. Dolayısıyla tüm sektörlerde hizmet veren firmaların ve farklı pozisyonlarda iş arayan adayların ilk olarak uğraması gereken adres olarak gösterilmeyi hak ediyor. Tabi sağlık sektöründe iş arayan kişiler açısından da aynı düşünce geçerli.

Secretcv Sağlık Sektörü İçim İş İlanları

Secretcv üzerinde yayınlanan iş ilanları arasında bulunan sağlık için iş ilanlarına, ilan arama kutusuna ‘sağlık’ sözcüğünü yazarak ulaşabiliyorsunuz. Daha ayrıntılı bir arama yapmak istediğinizde, sol tarafta bulunan ‘şehir’, ‘pozisyon’, ‘sektör’, ‘ilan tipi’, ‘eğitim seviyesi’, ‘ilan tarihi’ ve ‘ilan seçenekleri’ bölümlerini kullanmanız ve filtreleme yapmanız gerekiyor.

secretcv2.jpg

Secretcv üzerinde yayınlanan sağlık sektörü iş ilanlarına arama kutusuna ‘sağlık’ yazarak ulaşabiliyorsunuz. Soldaki seçenekleri kullanarak özelliklerinize ve tercihlerinize göre filtreleyebildiğiniz iş ilanlarının üzerine geldiğinizde, ilanla ilgili ayrıntılı açıklamaları inceleme şansınız oluyor.

Örnek vermek gerekirse, İstanbul Avrupa yakasında Ameliyathane hemşiresi olarak iş arayan kişilerin şehir bölümünde ‘İstanbul Avrupa’ ve pozisyon başlığı altında ‘Ameliyathane hemşiresi’ seçeneklerini işaretlemeleri gerekiyor. Yani arama kutusuna ‘sağlık’ yazdıktan sonra şehir ve pozisyon bölümlerindeki iki kutucuğa tik koyarak, İstanbul Avrupa yakasında ameliyat hemşiresi pozisyonu için personel aramak amacıyla verilen 4 tane iş ilanına ulaşabiliyorsunuz. Tabi sadece sağlık sektörüyle ilgili iş ilanlarına değil, tüm sektörlerde ve tüm pozisyonlarda personel aramak amacıyla verilmiş olan iş ilanlarına da aynı şekilde ulaşabiliyorsunuz. İsteklerinize ve özelliklerinize uygun olan iş ilanlarını tespit ettiğinizde, sitede sağ üst bölümde bulunan ‘CV OLUŞTUR’ butonunu kullanarak ve yönlendirmeleri takip ederek iş başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Bütün sağlık personeli iş ilanları için Secretcv web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Secretcv Üzerindeki Sağlık Sektörü İş İlanları Hangi Pozisyonlara Personel Arıyor?

Secretcv’de yayınlanan sağlık sektörü iş ilanlarının sayısı yaklaşık 1.500 tane. Dolayısıyla hemen her pozisyon için personel arayan iş ilanları bulunuyor.

secretcv3.jpg

Sağlık sektöründe personel arayan firmalar arasında medikal ürünler satan şirketler ya da araştırma laboratuvarı gibi birimler de bulunuyor.

Yayınlanan iş ilanlarında en çok talep edilen sağlık personeli ve pozisyonları, Acil Servis ve Ameliyat Hemşireleri, Acil Tıp Uzmanı çeşitli servislerde sorumlu hemşire olarak çalışacak personel olarak görünüyor. Fakat çok farklı pozisyonlar için eleman arandığını söyleyebiliriz. Sadece hastanelerde ve benzer sağlık kuruluşlarında çalışması istenen personel değil, çeşitli medikal firmalarında ‘satış danışmanı’ gibi pozisyonlarda görev yapması beklenen personel de aranıyor.

Sizin için en uygun iş ilanlarına ulaşmanın en kolay yolu olan secretcv.com adresine gitmenizi ve sektör gibi seçeneklerden ziyade ‘pozisyon’ gibi seçenekleri kullanarak filtreleme yapmanızı öneririz. Sizin özelliklerinize uygun ve sizin beklentilerinize cevap verebilecek olan iş ilanlarına ulaşmanın en kolay yolu, pozisyon ve eğitim gibi seçenekleri kullanarak filtreleme yapmaktan, detaylı arama yapmaktan geçmektedir. Sektörde en yüksek işe yerleştirme oranlarına sahip durumda bulunan site, beklentilerinizi karşılayan bir iş bulmanız konusunda size yardımcı olacaktır.

Bu haber toplam 25266 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim