• BIST 9079.97
  • Altın 2308.987
  • Dolar 32.315
  • Euro 35.0532
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 19 °C

Sağlık sigortası yaptırmanız için 10 neden

Sağlık sigortası yaptırmanız için 10 neden
Sağlık sigortası, bugün birçok kişiyi yüksek meblağlardan kurtarmanın yanı sıra, birçok avantaj da sağlıyor.

Geleceğinize yapacağınız bu değerli yatırım sayesinde, siz de güven dolu ve sağlıklı günlerin kapısını aralayabilirsiniz.

Sağlık kaliteli bir yaşamın temelini oluşturmakta; ancak bugün birçok insan sağlık problemleri ile karşılaşmadan bunun önemini anlayamıyor. Ufak bir rahatsızlıktan şiddetli sağlık problemlerine kadar, yaşam kalitesini düşürdüğü gibi maddi sıkıntıya da yol açan bazı sorunlara hazırlıklı olmak gerekiyor. Tedavi olmak için bir hastaneye gittiğinizde cebinizi aşan meblağlar ile karşılaşmanız mümkün; hatta günümüz şartlarında acil bir durum olduğunda dahi tedaviyi karşılayabilecek maddi güce sahip olmak gerekiyor.

Birçok kişinin yabana attığı sağlık sigortası ise işte tam da bu noktada devreye giriyor. Hastane masraflarını karşılayamaya yönelik hazırlanan sağlık sigortası, hastayı teminat altına alarak yükünü bir nebze olsun azaltıyor. Kendiniz ve yakınlarınız için yaptıracağınız sağlık sigortası sayesinde, altından kalkamayacağınız masraflara karşı güvence oluşturabilir ve hiç düşünmeden tedavi olabilirsiniz.

Sağlık Sigortası Neden Yaptırılır?

1. Özel sağlık sigortası sayesinde dilediğiniz hastanede, güvendiğiniz bir doktora tedavi olabilirsiniz.

2. Cebinizi zorlayan tedavi masraflarına karşın cüzi bir rakam ödeyerek tedavinizi olabilirsiniz.

3. “Bana/aileme bir şey olursa masrafları nasıl karşılarım” düşüncesi olmadan, yani masraflardan çok sağlığınızı düşündüğünüz bir sürece girebilirsiniz.

4. Yalnızca hastalık değil, kaza sonucu gereken acil tedavinizi de gönlünüz rahat bir şekilde olabilir, masraflar sağlık sigortası tarafından karşılanırken siz de iyileşme sürecinize odaklanabilirsiniz.

5. Özel sağlık sigortanızın şartları gereğince, tedavinizi yurt dışında da gerçekleştirebilirsiniz.

6. Özel sağlık sigortası kapsamında iyi bir tedavinin yanı sıra, kaliteli bir hizmet görebileceğiniz özel hastanelerden faydalanabilirsiniz.

7. Sağlık sigortası için ödediğiniz primleri vergiden düşebilirsiniz.

8. Yatarak tedavi olma durumunda ameliyat giderlerinden refakatçi giderlerine, yoğun bakım giderinden küçük müdahalelere kadar size masraf olarak dönecek tüm durumlardan sağlık sigortası sayesinde korunabilirsiniz.

9. Sigorta poliçesine göre ayakta tedavi olma durumunda ise fizik tedavi masraflarından tahlil ve röntgen gibi muayene masraflarının sigortanız tarafından ödenmesi şeklinde faydalanabilirsiniz.

10. Sağlık sigortası sayesinde hem kendinizi, hem de ailenizi güvenli bir geleceğe hazırlayabilirsiniz.

Sağlık Sigortası Yaptırmanın Önemi

Sağlık sigortası, hazırlanan poliçeye göre sizi belirli durumlarda teminat altına alıyor ve poliçe şartlarını ihtiyacınıza göre belirlemenize olanak tanıyor. Özel sağlık sigortası ayakta ve yatarak muayene olacağınız tüm rahatsızlıkların masraflarını karşılarken, acil sağlık sigortası kaza sonrası acil müdahale gerektiren durumları ve nakil işlemlerini kapsıyor. Genel sağlık sigortası sahipleri ise tamamlayıcı sigortadan faydalanarak yüksek masraflara neden olan tedavilerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Sizleri ve geleceğinizi düşünen Mapfre Sigorta’dan sağlık sigortası sorgulaması yaparak size uygun olanı seçebilir ve sağlık sigortası fiyatlarından kapsadığı teminatlara kadar birçok konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Mapfre Sigorta ile geleceğinize yapacağınız bu yatırım sayesinde kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Bu haber toplam 9724 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim