• BIST 9131.73
  • Altın 4051.981
  • Dolar 38.5922
  • Euro 43.7509
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 22 °C

Sağlık Turizmi Konfederasyonu Genel Başkanlığına Prof. Dr. Aysun Bay seçildi

Sağlık Turizmi Konfederasyonu Genel Başkanlığına Prof. Dr. Aysun Bay seçildi
Sağlık Turizmi Konfederasyonu Genel Başkanlığına Prof. Dr. Aysun Bay seçildi.

Sağlık Turizmi Konfederasyonundan yapılan açıklamaya göre, birinci olağan genel kurul kurucu üye federasyonların, derneklerin yöneticileri ve delegasyonların katılımıyla Ankara'da yapıldı.

Toplamda 800 delegasyonun oy kullandığı seçimde oyların tamamını alan Prof. Dr. Aysun Bay, Sağlık Turizmi Konfederasyonu genel başkanı oldu.

Aysun Bay, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Sağlık Turizmi Konfederasyonu yönetim kurulu olarak Türkiye ile dünya devletleri arasında sağlık turizminde ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Türkiye Cumhuriyeti hükümetimizin destek ve katkılarıyla, dünya devletlerinin Ankara Büyükelçilikleri işbirliğiyle çalışmalar yapacağız." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Bay, Sağlık Turizmi Konfederasyonunun Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) ile işbirliği içerisinde ortak çalışmalar ve projeler yürüteceğini belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 529 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim