• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 4 °C
  • Antalya 10 °C
  • İzmir 7 °C

Sağlıklı ve Beyaz Dişler İçin Diş Beyazlatma Tedavisi

Sağlıklı ve Beyaz Dişler İçin Diş Beyazlatma Tedavisi
Diş beyazlatma tedavisi; daha sağlıklı ve beyaz gülüşler elde edilebilmesi için hastalarımıza uyguladığımız bir tedavidir.

 

Diş beyazlatma tedavisi; daha sağlıklı ve beyaz gülüşler elde edilebilmesi için hastalarımıza uyguladığımız bir tedavidir. Mine tabakasındaki renkli, organik ve inorganik maddeler; beyazlatma jeli ile beraber ortadan kaldırılmaktadır. Dişlerdeki renk bozuklukları psikolojik olarak da hastalarımızı olumsuz etkilediği için kişisel bakımına özen gösteren hastalarımızın sıklıkla tercih ettikleri bir tedavidir. Dişlerde oluşan renk değişimleri ise; iç renklenme ve dış renklenme olarak ikiye ayrılabilmektedir. Dış renklenmeler; hastalarımızın günlük hayatlarında tükettikleri renklendirici gıdalar ile ilgilidir. İç renklenmeler ise; diş fırçalaması ile ortadan kaldıramayan lekelerdir.

Daha Lekesiz Dişler İçin Lazer Destekli Diş Beyazlatma İşlemi

Lazerle diş beyazlatma işlemi, ömrü her hastamızda farklılık göstermekle birlikte 3 yıla kadar etkisini gösterebilmektedir. Diş hekimlerimiz hastalarımızın olası bir problem ile karşılaşmamaları için tedaviye uygun olup olmadıklarını muayene ile belirlemekte ve aradaki farklılıkları görebilmeleri için dişlerin ilk halinin fotoğrafını çekmektedirler. İşlem öncesinde dişlerin florürsüz diş macunu ile temizlenmesi gerekmektedir. Diş etlerinin ve dudakların zarar görmemesi için diş hekimlerimiz koruyucu kullanmaktadırlar. Dişlere jel sürülmesi ile beraber ortalama 30 saniyelik ışınlar verilerek seans tamamlanmaktadır. Dişlerdeki lekelerin çok koyu ve zor olması durumunda, ev tipi diş beyazlatma ile de tedavi desteklenebilmektedir.

Doğru Konsantrasyon İle Sağlıklı Diş Beyazlatma Tedavisi

Diş beyazlatma zararlı mı sorusuna yönelik birçok araştırma yapılmıştır ve doğru zamanda doğru konsantrasyon ile uygulanan diş beyazlatma tedavilerinin sağlığa zararlı olmadığı açıklanmıştır. Diş hekimlerimiz uzun yıllardır edindikleri tecrübeler ile hastalarımızın yaşlarına, dişlerinin mevcut renklerine ve ulaşılmak istenen beyazlığa göre doğru konsantrasyonu ayarlamaktadır. Genç hastalarımızda %10 gibi daha düşük konsantrasyonlar tercih ederken yaşlı hastalarımızda %16 ile %22 arası bir konsantrasyon tercih edebilmekteyiz.

Kombine Diş Beyazlatma Tedavileri İle Daha Kesin Çözüm

Diş hekimlerimiz hastalarımızın mevcut diş renklerine ve kaç ton açılmasını istediklerine göre diş beyazlatma yöntemlerinden uygun olanı belirlemektedir.

Kombine diş beyazlatma tedavilerimizde kliniğimizde tedavi uygulandıktan sonra hastamızın ortalama 2-3 gün bu tedaviyi evde desteklemesini istemekteyiz. Bunun için hastalarımızın ağız ölçüsüne uygun beyazlatma plakları hazırlamaktayız. Plağın içerisine taşmayacak kadar beyazlatma jelinin uygulanması ve gün içerisinde 4-6 saat kadar kullanılması gerekmektedir.

Kocaeli Diş Beyazlatma tedavileri hakkında ayrıntılı bilgi veya randevu almak için,
+90 542 439 10 52 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Web: www.uzmandisgrup.com
Telefon: +90 262 332 35 45
WhatsApp:
+90 542 439 10 52
İnstagram :
@uzmandisgrup

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 16568 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim