• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi"nde sunulmak üzere kabul edilen bildiriler ilan edildi

Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi"nde sunulmak üzere kabul edilen bildiriler ilan edildi
Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi"nde sunulmak üzere kabul edilen bildiriler ilan edildi.

01 – 04 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenecek olan "VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi"nde sunulmak üzere kabul edilen Sözel ve Poster Bildiri listelerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir. VI. Kongremiz için Bildiri ve Sağlıkta Kalite ve Güvenlik Ödülleri için toplam 650 adet çalışma gönderilmiş olup, araştırmalarını gönderen tüm bildiri sahiplerine ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Listelerde yer alan çalışmaların ilk yazarları Kongre Programında gösterilecek ve kongreye kayıtları alınacak olup, ilk yazar dışında bir yazar tarafından çalışma sunulacak ise bildiri no, çalışma türü (Sözel / Poster) ve çalışmanın adı ile sunacak yazarın adı soyadı, kurumu ve e-posta adresi bilgisi en geç 25 Ocak 2016 tarihine kadar [email protected] e-posta adresine bildirilmelidir.

Sözel ve Poster Bildiri olarak kabul edilen çalışmaları sunacak yazarlar Kongre web sitesinde yer alan ve daha sonra ilan edilecek olan Kongre Programı’nda bildirilerinin hangi tarih ve saatte olduğunu takip etmeleri gerekmektedir. Poster bildiri şablonu bilahare web sitemizde ilan edilecektir.

Önemle Duyurulur

Sözel Bildiri Listesi için tıklayınız

Poster Bildiri Listesi için tıklayınız

 

Açıklamalar

* Kongre Programında ihtiyaca binaen tarih ve saat değişiklikleri olabileceğinden yazarların güncellemelere dikkat etmeleri gerekmektedir.

** SKS En İyi Uygulama Ödülü’ne başvuran çalışmaların değerlendirme süreci devam ettiğinden bu çalışmalardan uygun görülenler Sözel ve Poster Bildirilere ilave edilebileceğinden ilgili çalışma sahipleri duyuruları takip etmelidirler.

*** SKS En İyi Uygulama ve SKS En İyi Bilimsel Araştırma ve Yayın Ödülü başvuruları için değerlendirme süreci devam etmekte olup, sonuçlar ile ilgili duyurular en kısa sürede açıklanacaktır.

**** Herhangi bir nedenle Kongreye katılamayacak çalışmalar için ilgili yazar tarafından yine en geç 25 Ocak 2016 tarihine kadar aynı e-posta üzerinden Bakanlığımızın bilgilendirilmesi gerekmektedir.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3692 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim