• BIST 14079.97
  • Altın 6140.38
  • Dolar 46.9645
  • Euro 53.9604
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 27 °C
  • İzmir 29 °C

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneğinin yeni başkanı Aslı Çam oldu

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneğinin yeni başkanı Aslı Çam oldu
Sağlık sorunları nedeniyle istifa eden Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik'in yerine yönetim kurulu üyesi Aslı Çam getirildi.

Çam, yaptığı açıklamada, derneklerinin kentteki tüm engellileri bir çatı altında toplamayı, tasada, kıvançta, sevinçte, kısaca hayatın her alanında yardımlaşma ve dayanışmayı amaçladığını vurguladı.

Üyelere ihtiyaç duydukları anlarda yardımcı olmak amacıyla çalışmalara devam ettiklerini aktaran Çam, "Sizler destek oldukça gücümüz, kuvvetimiz ve direncimiz daha da kuvvetlenecektir. Birlik ve beraberliğimizin bundan sonra da devam etmesi temennisiyle göreve seçilmemden dolayı yönetim kurulumuza ve sizlere teşekkür eder, saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3768 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim