Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan yazı aşağıdadır;


Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan yazı aşağıdadır;

3 Haziran - 12 Temmuz 2024 Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi Yapılacak Kurum ListesiSağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı tarafından 3 Haziran - 12 Temmuz 2024 Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi Yapılacak Kurumların Güncel Listesi yayımlandı.
Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hakkında duyuruSağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı tarafından Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hakkında duyuru yayımlandı.
Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair YönetmelikSağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 26 Mayıs 2023 Tarihli ve 32202 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.
25 Mayıs - 16 Haziran 2023 Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi Yapılacak Kurum ListesiSağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı tarafından 25 Mayıs - 16 Haziran 2023 Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi Yapılacak Kurumların Güncel Listesi yayımlandı.
2023 SKS Değerlendirmelerinde Klinik Yönetişim Standardının Uygulanması ve DeğerlendirilmesiSağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı tarafından 2023 SKS Değerlendirmelerinde Klinik Yönetişim Standardının Uygulanması ve Değerlendirilmesi hakkında duyuru yayımlandı
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
Kayseri'de doktorlar tekerlekli sandalyede engelli sporcularla basketbol maçı yaptı
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, üniversite hastanesinin inşaat alanını gezdi
Sağlık Bakanı Memişoğlu Kırıkkale'de konuştu:
Ani kalp durmalarına karşı üretilen yerli cihaz Ankara'da 25 noktaya yerleştirildi