• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 18 °C

Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri

Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri
Sevgiliniz için dolu dolu bir hediye hazırlamak istiyorsanız, hediye kutusu oldukça yerinde bir seçim olacak. Çünkü sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutusunun içine günlük hayatta kullanabileceği pek çok şeyi ekleyebilirsiniz.

Örneğin sevgiliniz öğrenci diyelim. Hediyenin içine ajanda veya planlayıcı, defter, kalem, kupa ve elbette vize dönemlerinin olmazsa olmazı olan kahveyi ekleyebilirsiniz. Hazırladığınız bu hediye kutusunda romantik detaylara da yer vererek hediyenizin etki gücünü arttırabilirsiniz.

Peki, sevgiliye hediye kutusu nasıl hazırlanır? Bu konuda küçük bir tavsiyeye ihtiyaç duyanlar için 4 harika öneriyle geldik.

Size vereceğimiz ilk tavsiye hem zamandan hem de nakitten tasarruf etmenize yardımcı olacak. Çünkü bu tavsiyemiz sayesinde oturduğunuz yerden sevgiliniz için en güzel hediye kutusunu hazırlayabileceksiniz. Nasıl mı, işte cevabı!

Muhiku, hazırladığı sevgiliye hediye kutusu seçenekleriyle partneriniz için en romantik ve en işlevsel sürprizi hazırlamanıza yardımcı oluyor. Erkeğe ve kadına özel hazırladığı hediyelerin yanı sıra unisex yani hem kadına hem de erkeğe hitap eden hediye kutusu alternatifleri oluşturuyor.

Sevgiliye hediye kutusu hazırlarken size yardımcı olacak diğer bir tavsiyemiz ise onu ne kadar tanıdığınıza bağlı. Onun için Muhiku’dan hediye kutusu seçerken ya da kendi hediyenizi oluştururken partnerinizin ilgi alanlarına odaklanmanızı tavsiye ederiz. Ancak o zaman tamamıyla ona hitap eden bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Hediye kutusu seçerken işinizi kolaylaştıracak diğer bir konu ise ne işle meşgul olduğu ya da hala öğrenci olup olmadığı. Çünkü girişte de belirttiğimiz gibi hediye kutunuzda onun kullanabileceği hediyeliklere yer verebilirsiniz. Böylece hediyesini her kullandığında sizi ve sıcacık sevginizi anımsayacak.

Muhiku’nun hazır hediye kutusu seçeneklerinden yararlanabileceğiniz gibi sevgiliniz için kendi hediye kutunuzu da tasarlayabilirsiniz. Kendi Kutunu Yap sayfasında hazırlayacağınız hediye kutusunun içine sevgilinizi yansıtan hediyelikleri koyabilir ve hediyenize romantik dokunuşlar yapabilirsiniz.

Muhiku’nun Yılbaşı Hediyeleri ile Partinin Yıldızı Olun!

Bu yılki yeni yıl partisinde hediyenizle göz kamaştırmaya ne dersiniz? Keyifle yenilen lezzetli yemeğin ve oynanan oyunların ardından yeni yıla girerken sevdiklerinize vereceğiniz yılbaşı hediyeleri ile çıtayı biraz yukarı çıkarabilirsiniz.

Bunu nasıl yapacağınız merak ediyor olmalısınız. O halde gelin sizi yılbaşının yıldızı yapacak hediyelerle tanıştıralım!

Muhiku, hazırladığı yılbaşı hediyeleri koleksiyonuyla yeni yılın neşesine neşe katıyor. Birbirinden şık ve sıcacık hediyelerle sevdiklerimize umut dolu bir başlangıç vadediyor. Eğer siz de mutluluğun paylaştıkça çoğaldığına inanıyorsanız ve yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek yılbaşı hediyeleri arıyorsanız Muhiku sizin için doğru adres.

Muhiku’nun yılbaşı hediyeleri içinde yeni yıla dair en güzel detaylar yer alıyor. Yılbaşının sıcacık sembolleri, en tatlı hediyeliklerde hayat buluyor. Yeni yıl temalı kupalar, bardak altlıkları, özenle hazırlanan kuru çiçek buketleri, yılbaşı kurabiyeleri ve çikolataları, baston şekerler, ajandalar, mumlar, çaylar, kahveler ve daha neler neler. Saydığımız tüm hediyeliklere hediye kutularının en güzel köşesinde yer veriliyor.

Muhiku’nun yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinize armağan edeceğiniz küçücük bir mutlulukla, onların bir sonraki yıla mutlu ve huzurlu başlamalarına yardımcı olabilirsiniz. Unutmayın ki yeni yıla nasıl girerseniz bütün yıl öyle geçer. Sevdiklerinize mutluluk dolu bir başlangıç vermek için Muhiku’nun yılbaşı hediyeleri koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

Muhiku ile Gözünüz Yollarda Kalmayacak!

Online alışveriş, dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilir. Fakat her güzelin bir kusuru olduğu gibi online alışverişin de en büyük problemi kargo süreçleri. Günlerce kargo bekleme düşüncesi canımızı sıksa bile yine de internetten alışveriş yapmanın rahatlığından vazgeçemeyiz.

Muhiku hızlı kargolama hizmetiyle sizi günlerce kargo bekleme derdinden kurtarıyor. Böylece sevdiklerinizi seçtiğimiz en güzel hediyelerle kısa sürede buluşturabiliyorsunuz. Fakat Muhiku ile gönderilerinizin kısa sürede kargolanabilmesi için küçük bir şart var. Muhiku ile seçtiğiniz hediyeliklerin ve ürünlerin aynı gün kargolanabilmesi için siparişinizi saat 14.00’a kadar oluşturmanız gerekiyor. Saat 14.00’dan sonra oluşturulan siparişler ertesi gün kargolanıyor.

Muhiku avantajlarından bir diğeri ise ücretsiz kargo seçeneği. Bugün pek çok firma ücretsiz kargo imkanı sunmazken ya da yüksek fiyatlarda alışveriş yapma şartı sunarken Muhiku bu sınırı oldukça düşük tutuyor. 69 TL üzeri yapılan tüm alışverişlerde ücretsiz kargo şansından yararlanmanıza imkan tanıyor.

Muhiku’nun aynı gün kargonun yanında bir hizmeti daha var ki duyunca bile gözlerinizin parlamasına sebep oluyor. Muhiku, aynı gün özel kurye ile teslimat seçeneğiyle sizi ve sevdiklerinizi mutlulukla en kısa sürede buluşturuyor. Gün sona ermeden seçtiğiniz en güzel hediyelikler size ya da sevdiklerinize ulaşıyor.

Fakat Muhiku, aynı gün özel kurye ile teslimatı şu an yalnızca İstanbul’da uygulayabiliyor. İstanbul dışındaki illere kargo ile gönderim yapılıyor. Diğer taraftan teslimatın aynı gün yapılabilmesi için siparişin saat 12.00’a kadar oluşturulmuş olması gerekiyor. Saat 12.00’dan sonra oluşturulan siparişlerin teslimatı bir sonraki iş gününde yapılıyor.

Ayrıca Muhiku ile aynı gün teslimat seçeneğinden de ücretsiz faydalanabilirsiniz. Bunun için de sepet tutarınızın 69 TL üzeri olması yeterli. Söylediğimiz gibi Muhiku ile artık gözleriniz yollarda kalmıyor. Çünkü seçtiğiniz en güzel hediyelikler en kısa sürede size ya da sevdiklerinize ulaşıyor.

Bu haber toplam 3698 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pandemi Günlerinde Online Alışveriş ile Riski Minimuma İndirin!06 Ekim 2021 Çarşamba 13:55
  • Şirin Bir Kasabada Tatil Yapmak İsteyenlere: Adrasan05 Ekim 2021 Salı 08:45
  • Skechers Spor Ayakkabı Fiyatları05 Ekim 2021 Salı 08:41
  • Çiftlik İşçisi İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:37
  • Aşçı İş İlanları05 Ekim 2021 Salı 08:35
  • Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlamak İsteyenlere 4 Harika Öneri22 Eylül 2021 Çarşamba 18:15
  • Perkotek X Ray Cihazları03 Eylül 2021 Cuma 10:02
  • Perkotek Üst Arama Dedektörü03 Eylül 2021 Cuma 10:01
  • Perkotek Kapı Kilit Sistemleri01 Eylül 2021 Çarşamba 10:05
  • Perkotek Personel Takip Sistemi30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:41
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim