• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 10 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 14 °C

Siemens Healthineers'ten kanser farkındalığı için etkinlik

Siemens Healthineers'ten kanser farkındalığı için etkinlik
Siemens Healthineers, kansersiz bir dünya için farkındalığı artıran ve toplumu harekete geçmeyi teşvik eden 4 Şubat Dünya Kanser günü kapsamında, kanser temalı filmlerin gösterimde olacağı film günleri düzenliyor.

Dünya Kanser Günü kapsamında 4-5 Şubat'ta Grand Pera'da düzenlenecek film günlerinde toplam 4 yapım izleyiciyle buluşacak.

Siemens Healthineers Türkiye açıklamasına göre, şirket, kansere yönelik toplumsal farkındalığı artırmak ve kamuoyunda erken teşhisin önemine dikkati çekmek amacıyla Siemens Healthineers Film Evresi gerçekleştiriyor.

Dünya Kanser Günü kapsamında Grand Pera'da 4-5 Şubat'ta düzenlenecek film günleri, kansere karşı savaşta erken teşhisin ve medikal tedavilerin yanı sıra moral, sevgi ve kararlılık gerektiği fikrinden hareketle, kansere karşı dimdik duran güçlü insanların savaşını beyazperdeye taşıyan yapımları izleyicilerle buluşturacak.

Sağlık hizmetlerinin herkes için, her yerde erişilebilir olması hedefiyle çalışan şirketin, toplumun tüm kesimlerinde kanser farkındalığını artırmak üzere düzenleyeceği Film Evresi, 2 Şubat'ta Cercle d'Orient Grand Pera'da düzenlenecek özel galayla kapılarını açacak. 4-5 Şubat'ta ise toplam 4 film Grand Pera Cinemo 1 Salonu'nda izlenebilecek.

Etkinlikte, Kasımda Aşk Başkadır (Sweet November), Aynı Yıldızın Altında (The Fault in Our Stars), Kız Kardeşimin Hikayesi (My Sister's Keeper) ile Ben, Earl ve Ölen Kız (Me and Earl and the Dying Girl) isimli filmler gösterilecek. Etkinliğin tüm gelirleri Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlanacak.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim