• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 26 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 23 °C

Sigara Yasağıyla birlikte, sağlık turizmi sektörü de kolları sıvadı.

Sigara Yasağıyla birlikte, sağlık turizmi sektörü de kolları sıvadı.
Sapanca’daki Richmond Nua Wellness SPA, sigara bırakma kürleri konusunda dünyanın sayılı uzmanları arasında gösterilen Allen Carr’ı Türkiye’ye getiriyor.

Sapanca’daki Richmond Nua Wellness SPA, sigara bırakma kürleri konusunda dünyanın sayılı uzmanları arasında gösterilen Allen Carr’ı Türkiye’ye getiriyor. ’Sigara katili’ olarak da tanınan Carr, Richmond Nua Wellness SPA’da düzenleyeceği özel programlar ile, işadamlarına sigarayı bırakmaları konusunda yardımcı olacak.

4 ÖDÜLLÜ OTEL: 2006 yılında TravelExtra tarafından organize edilen SPASHOW’da Türkiye’nin en iyi SPA Oteli seçilen Richond Nua Wellness SPA, Antalya’da yapılan SPA Kongresi’nde de 4 Ödül kazandı. Avrupa’nın en donanımlı ve Türkiye’nin tek destinasyon SPA oteli seçilen Richmond Nua Wellness SPA yüksek müşteri memnuniyeti, ürün çeşitliliği, mutfağının zenginliği ve konaklama rahatlığı kriterleri göz önüne alınarak ’Yılın Destinasyon SPA Oteli’ dalındaki her üç ödülü ve uyguladığı menüler için de ’Yılın SPA Paketi’ jüri özel ödülünü kazandı.

DÜNYAYI İZLİYORUZ: Richmond Nua Wellness SPA Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, "SPA ve SPA otelciliği Türkiye’de yeni gelişmeye başlayan kavramlar. SPA&Wellness üzerinde kongre düzenlemesi bu alandaki gelişmenin en büyük göstergesi. Aksoy Group olarak tüm bu gelişmeleri destekliyoruz. Sapanca Gölü kenarında kurduğumuz Richmond Nua Wellnes-SPA, Türkiye’de destinasyon SPA ve Wellness alanında öncü olmaya, dünyayı takip eden ve yeni akımlar geliştiren bir otel olmaya devam edecek" dedi.

SPA Oscar’ları kasımda veriliyor

3’ÜNCÜ SPA Oscar Ödülleri Kasım’da İstanbul’da sahiplerini buluyor. Türkiye’nin en İyi SPA kuruluşları kasımda Travelextra tarafından organize edilecek SPA & Health Show’da ödüllerini alacak. SPA&Health Show organizatörü Yalçın Avcı, "3’üncü SPA&Health Show fuarı Hilton Convention Center’da yapılacak ve Fuar kapsamında düzenlenecek geleneksel SPA ödüllerinde jüri daha önce olduğu gibi SPA kullanıcılarından oluşacak. Fuara Deluxe SPA Oteller, SPA Merkezleri, SPA konsept firmaları katılacak. Fuarda görsel kalite olarak üst sınırı zorlayacağız ve sadece deluxe hizmet veren SPA markalarını fuara kabul edeceğiz" dedi. Fuara Dünya Göz, Amerikan Hastanesi, Acıbadem gibi medikal turizm hizmeti veren bazı sağlık kuruluşları katılacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2753 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim