• BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

Sıkı vücuda karın germe ameliyatı ile kavuşabilirsiniz

Sıkı vücuda karın germe ameliyatı ile kavuşabilirsiniz
Genelde kilo vermek isteyenler yağ aldırarak fazla kilolarından kurtulmak için de estetik cerrahlara başvurmaktadırlar.

Kadınlar ve erkekler için her anlamda estetik oldukça önemli olmasından dolayı, artık cerrahi alanının ülkemizde oldukça gelişmiş olması nedeni ile toplum olarak sadece burun, yanak, gıdık, göğüs gibi durumlar için estetik yaptırmıyor ve daha sağlıklı olabilmek ve görünmek için de estetik yaptırabiliyoruz. Genelde kilo vermek isteyenler yağ aldırarak fazla kilolarından kurtulmak için de estetik cerrahlara başvurmaktadırlar. Ayrıca kilo verilmiş ve vücutta belirli sarkıklar varsa da yapılacak karın germe işlemleri ile bu sarkıklardan kurtulmak mümkün olabilmektedir, karın germe ile ilgili yazılmış bu: https://www.gokhanhaytoglu.com/karin-germe.html makaleyi okuyabilirsiniz. İşte burada önemli olan ve en fazla tercih edilenler arasında bulunan karın germe ameliyatı, gerek doğum yapmış kadınlar tarafından ve gerekse de, kilo verdikten sonraki kalıntılar için yapılan bir operasyondur.

Meme Estetiği Yaptırmak Artık Çok Kolay

Böylelikle düz bir karına sahip olunması mümkün olacağından dolayı, bugün bir kaç saat içerisinde yapılan bu ameliyat ile kendinizi yenilemeniz mümkün olacaktır. Ayrıca karın germe belirli bir amaç için yapıldığı gibi, bir diğer önemli husus ve hatta çok daha fazla yapılan ameliyatın ise meme estetiği olduğunu söyleyebiliriz. Oldukça fazla duymaya başladığımız meme estetiği, iri ya da küçük göğüslü kadınlar fark etmeksizin herkes tarafından tercih edilmektedir. Üstelik erkeklerde oluşan meme büyümesi için de operasyonlar yapılmaktadır. Meme estetiği ile ilgili Gökhan Haytoğlu'nun web sitesinden ayrıntılı olarak bilgiler alabilirsiniz.

Estetik Cerrah Gökhan Haytoğlu

Bugün Gökhan Haytoğlu hem sitesi üzerinden ve hem de medyada karın germe ve meme estetiği hakkında vermiş olduğu bilgiler sayesinde, başta kadınlar olmak üzere, bir çok kişinin sorunlarını aşmalarına yardımcı olmaktadır. Bu tarz ameliyatlarda en önemli olan ne için yaptırmak istediğinizdir. Sonuçta sağlıklı bir bedene sahip olmak ile sadece görsel anlamda güzellik elde etmek arasında büyük farklılıklar bulunmaktadır. Artık rahat bir şekilde karın germe ameliyatı yaptırarak, acısız ve sancısız bir şekilde bir kaç gün içerisinde normal hayatınıza dönebiliyorsunuz. Karın germe ameliyatı hakkında verdiğimiz bilgiler yeterli olmadıysa buraya giderek ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 3004 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim