• BIST 8334.94
  • Altın 1629.728
  • Dolar 27.3788
  • Euro 28.9506
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 22 °C

'Silverdin' isimli yanık kremi geri çekiliyor

'Silverdin' isimli yanık kremi geri çekiliyor
 Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, Sılverdin Krem'in bir serisi hakkında 3'üncü sınıf C seviyesinde geri çekme işlemi yapılmasını istedi.

 Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, Sılverdin Krem'in bir serisi hakkında 3'üncü sınıf C seviyesinde geri çekme işlemi yapılmasını istedi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğünce ilgili ilaç firması, il sağlık müdürlükleri ve ecza depolarına gönderilen yazıda, Deva Holding AŞ adına ruhsatlı bulunan, Carlo-Erba İlaç Sanayi ve Ticaret AŞ'de üretilen "Silverdin 40 gr Krem" adlı preparatın "7038494" seri numaralı numunelerinin, yapılan inceleme ve analizler sonucunda fiziksel yönden firma spesifikasyonlarına uygun bulunmadığı belirtildi.

Yazıda, bu nedenle söz konusu seriye 3'üncü sınıf C seviyesinde (depo seviyesi) geri çekme işleminin yapılması istendi.

Silverdin isimli krem, derideki yanıkların tedavisinde kullanılıyor.

CnnTürk

Bu haber toplam 32260 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim