• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 17 °C

Sompo Sigorta'dan "Bütçe Dostu Kasko"

Sompo Sigorta'dan "Bütçe Dostu Kasko"
Sompo Sigorta, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarladığı yeni ürünü Bütçe Dostu Kasko ile genişletilmiş kasko ürünlerindeki pek çok teminatı geniş anlaşmalı özel servis ağı ile çok daha uygun maliyetlerle müşterisiyle buluşturuyor.

Sompo Sigorta Bireysel Teknik ve Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Ataman Kalkan: "Yeni ürünümüzün, primlerin yüksekliği nedeniyle sigortasını yenileyemeyenlerin yanı sıra hiç sigorta yaptırmayan geniş kitleye de güçlü bir alternatif olacağını düşünüyoruz"

Şirket açıklamasına göre, sıfır araçlardan 17 yaşındaki araçlara kadar tüm hususi otomobiller için teminat sağlayabilen Bütçe Dostu Kasko, geniş teminatları ile sektördeki genişletilmiş kasko ürünlerine göre yüzde 50'ye varan prim avantajı sunuyor.

Sompo Sigorta'nın kalite standartlarından geçmiş, Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren, başta Ekspres Hasar Onarım Merkezleri (EHOM) olmak üzere anlaşmalı özel servislerde onarım imkanı sunan ürün, aracın daha ekonomik koşullarda güvence altına alınmasını sağlıyor. Bütçe Dostu Kasko, pazardaki benzer ürünlere göre oldukça rekabetçi primleriyle de öne çıkıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sompo Sigorta Bireysel Teknik ve Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Ataman Kalkan, Sompo Sigorta olarak tüketicileri yenilikçi, yüksek kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı ile buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Her zaman en önemli önceliklerinin, tüm ürün ve hizmetleri müşterilerin değişen ihtiyaçlarına göre tasarlamak olduğunu aktaran Kalkan, şunları kaydetti:

"Alım gücünün düştüğü ve ekonomik koşulların her kesimi zorladığı şu günlerde, kasko ürünlerinin primleri de yaşanan maliyet artışları dolayısıyla artış gösterdi ve bu durumdan oldukça mağdur oldu. Müşterilerin hiçbir şirketten poliçe yaptırmama oranı genel itibarıyla yüzde 20'ler seviyesindeyken bugün ekonomik krizin etkisiyle yüzde 30'ların üzerine çıkmış durumda. Biz de kasko ürün yelpazemizi genişleterek Bütçe Dostu Kasko'yu hayata geçirdik.

Yeni ürünümüzün, primlerin yüksekliği nedeniyle sigortasını yenileyemeyenlerin yanı sıra hiç sigorta yaptırmayan geniş kitleye de güçlü bir alternatif olacağını düşünüyoruz. Bütçe Dostu Kasko ürünümüz ile her kesimden müşterimize sorunsuz bir hasar deneyimi sunarak hizmet kalitemizi daha da yükseltmeye odaklanıyoruz. Hasar durumunda müşterimizi itinayla seçilmiş, sektör deneyimi yüksek, anlaşmalı yetkili servislere yönlendirerek kaliteyi uygun bedelle sunmayı amaçlıyoruz. Sompo Sigorta olarak rekabetçi primlerimiz ile kasko müşterisinin tercihi olmaya, müşterilerimizin değişen talep ve ihtiyaçlarına dönük yeni ürünler tasarlamaya devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 931 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim