Beşiktaş Kuruçeşme'de yokuş aşağı inen belediye otobüsü, kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada 10'dan fazla yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi

Beşiktaş Kuruçeşme'de yokuş aşağı inen belediye otobüsü, kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada 10'dan fazla yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi
FDA Danışma Kurulundan Galleri Kanser Tarama Testine Onay Yönünde TavsiyeFDA bağımsız uzmanlar kurulu, Grail firmasının geliştirdiği çoklu kanser tarama testi Galleri'nin faydalarının risklerinden fazla olduğuna karar verdi.
Glioblastom Tümörünün Beyindeki Yayılımı Yeni Ultrason Tekniğiyle Canlı GörüntülendiBilim insanları, en agresif beyin tümörlerinden glioblastomun doku içindeki ilerleyişini ve damar ağını kontrolüne alışını yeni bir ultrason yöntemiyle canlı izledi.
Sağlık Bakanlığı Duyurdu: Kamu Hastanelerinde Kalp Nakli Sayıları ve Yeni Dönem Sağlık HizmetleriSağlık Bakanlığı, kamu hastanelerindeki 117 kalp merkezinde 2025 yılından bu yana gerçekleştirilen kalp nakli sayılarını ve koruyucu sağlık hizmetlerini açıkladı.
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde 81 İlde Eş Zamanlı Yürüyüş DüzenlenecekAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler tarafından 2026 teması "Uzun Ömür Çağı: Daha Uzun Yaşamlar İçin Sistemleri Yeniden Düşünmek"
Bilim İnsanlarından Uyarı: Yüksek Radyasyon Beyinde Alzheimer'ı Tetikleyen Toksik Protein Yumaklarına Yol AçıyorYüksek düzeyde iyonlaştırıcı radyasyona maruz kalmanın beyinde zincirleme bir reaksiyon başlatarak Alzheimer hastalığının temel göstergesi olan toksik tau protein yumaklarını tetiklediğini gösterdi.
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
Tsukuba Üniversitesi Araştırması: 10 Dakikalık Yavaş Koşu Beyni Canlandırıp Zihinsel Uyanıklığı Artırıyor
Bilim İnsanlarından Uyarı: Yüksek Radyasyon Beyinde Alzheimer'ı Tetikleyen Toksik Protein Yumaklarına Yol Açıyor
FDA'dan Nadir Böbrek Hastalığı İçin Yeni Onay: Gazyva Çocuklarda Nüks Riskini Azaltacak
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Radyasyon Onkolojisi Hizmeti Başladı