• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Ankara 30 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 27 °C
  • İzmir 26 °C

Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Faturalandırma Eğitimi

Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Faturalandırma Eğitimi
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından İzmir'de düzenlenecek olan "Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Faturalandırma Eğitimi" hakkında duyuru yayımlandı.

 

Daire Başkanlığımızca  04-08 Kasım 2015 tarihleri arasında İzmir İlinde, Genel Sağlık Sigortası Mevzuatı, Sosyal Güvenlik Uygulamaları, Sağlık Uygulama Tebliği, Faturalandırma ve MEDULA Sistemi, Kamu Sağlık Hizmetleri Satış Tarifesi ve Daire Başkanlığımızın faaliyet alanındaki diğer konularda bilgi verilmesi amacıyla eğitim programı planlanmaktadır.

Eğitim ile ilgili duyuru aşağıdadır.

 

T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu
Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı

Sayı: 96773357-774 .01.06.1056 03.09.2015
Konu: Eğitim

Başkan Yardımcılığımıza bağlı Finansal Analiz Daire Başkanlığınca, 04-08 Kasım 2015 tarihleri arasında İzmir İlinde, Genel Sağlık Sigortası Mevzuatı, Sosyal Güvenlik Uygulamaları, Sağlık Uygulama Tebliği, Faturalandırma ve MEDULA Sistemi, Kamu Sağlık Hizmetleri Satış Tarifesi ve Daire Başkanlığımızın faaliyet alanındaki diğer konularda bilgi verilmesi amacıyla eğitim programı planlanmaktadır.

Eğitim programı Sosyal Güvenlik Kurumu, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünden katılacak davetli konuşmacılar ile Kurumumuzun ilgili Daire Başkanlıkları personeli tarafından gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitimin Kurumumuza bağlı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlikleri bünyesinde bulunan finansal analiz uzmanları, Genel Sekreterliklere bağlı Al ve Al dal hastaneleri İdari ve Mali İşler Müdürleri ile söz konusu hastanelerin fatura birim sorumlularına verilmesi planlanmakta olup, eğitim programına ilişkin detaylar ihale sürecinin tamamlanmasına müteakip tekrar duyurulacaktır.

Eğitim süreci ile ilgili yapılacak çalışmalar için Genel Sekreterliğinize bağlı Al ve Al dal hastaneleri İdari ve Mali İşler Müdürleri ile söz konusu hastanelerin fatura birim sorumluları ve Genel Sekreterliğiniz Finansal Analiz Uzmanlarının iletişim bilgilerinin Ek'te sunulan tabloya eksiksiz bir şekilde doldurularak 11 Eylül 2015 tarihine kadar resmi yazı ekinde Kurum Başkanlığımıza ve [email protected]e-posta adresimize excel formatında gönderilmesi hususunda,

Gereğini rica ederim.

Dr. Turhan SULHAN
Kurum Ba
şkanı a.
Kurum Başkan Yardımcısı

EK: Tablo

DAĞITIM
Gereği :
89 Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

 

 

ADI SOYADI

UNVANI

BAĞLI  BULUNDUĞU SEKRETERLİK

ÇALIŞTIĞI HASTANE

HASTANENİN HİZMET ROLÜ

E-POSTA ADRESİ

TELEFON NO

FİNANSAL ANALİZ UZMANI (1 KİŞİ)

 

 

 

 

 

 

 

İDARİ MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

 

 

 

 

 

 

 

FATURA BİRİM SORUMLUSU (1 KİŞİ)

 

 

 

 

 

 

 

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 12555 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim