• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 20 °C

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?
Tamamlayıcı sağlık sigortası, günümüzde birçok insanın yararlandığı sigorta poliçesini bulundurur. İnsan hayatı söz konusu olduğu takdirde zor günler de yanınızda olan bir sigortadır. Peki, tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?

 

Tamamlayıcı sağlık sigortası, günümüzde birçok insanın yararlandığı sigorta poliçesini bulundurur. İnsan hayatı söz konusu olduğu takdirde zor günler de yanınızda olan bir sigortadır. Peki, tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?

Tamamlayıcı sağlık sigortası, Sosyal Güvenlik Kurumu'na bağlı olarak alınan bir sigortadır. Sosyal Güvenlik Kurumu anlaşmalı hastanelerde herhangi bir ekstra ücret ödemeden muayene olmak istediğiniz takdirde tamamlayıcı sağlık sigortasını almanız gerekir. Tamamlayıcı sağlık sigortası tahlil ve tedavi hizmeti alınması önemlidir. Sosyal güvenlik kurumunun sunduğu sağlık hizmeti tamamlayıcı sağlık sigortasının anlaşmalı olduğu hastanedeki maliyeti karşılar. Burada her maliyetin karşılanması mümkün değildir. Ancak ciddi sağlık durumlarında özel hastanelerden tedavi alabilmek için yüksek ücretler ödemenizin önüne geçer. Tamamlayıcı sağlık sigortası gerek ayakta, gerekse yatarak tedavi hizmeti aldığınız takdirde asıl olan bedelin üstünü tamamlayan bir poliçedir. Bu sebeple ciddi sağlık problemleri de özel hastanenin tedavisinden yararlanmak istediğinizde, tamamlayıcı sağlık sigortası yanınızda yer edinir.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?

Tamamlayıcı sağlık sigortası tahlilleri, muayene, tetkik ve küçük cerrahi müdahaleler gibi ayakta alınabilecek birçok tedavi hizmetini kapsar. Yatarak tedavi hizmetleri içerisinde de oda, refakatçi, yemek ve diyaliz gibi etmenlerde önemli bir konumdadır. Ek teminat paketleri de sağlık sigortasının kapsama alanı içerisindedir. Burada güvenilir bir Sigortacı ile anlaştığınız takdirde ek teminat paketleri değişkenlik gösterir. Geniş yelpazesi ile bulunur. Önceden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran kişiler, güncelliğin korunması için tekrardan iletebilir. Tamamlayıcı sağlık sigortası hesaplama sistemi, kendi sigortacınız bünyesinde yapılır. Sigortacı yıllık ya da aylık olarak hesaplama yapıp, ortaya belirli bir miktarda fiyatlandırma sunar.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasından Kimler Yararlanabilir?

Tamamlayıcı sağlık sigortasından yararlanabilmek için sosyal güvenlik kurumuna bağlı işçi, bağkurlu, memur gibi birçok çalışan faydalanabilir. Tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırdığınız takdirde herkesin yararlanması mümkündür. Özel hastanelerden dilediğiniz gibi tedavi almak istediğiniz takdirde tamamlayıcı sağlık sigortası ayrı ayrı prim ödemek zorunda kalmadan avantajlı seçenekler ile sunar. Sağlık sigortası kapsama alanı içerisinde bulunan tamamlayıcı sağlık sigortası, günümüzde birçok kişinin faydalandığı hizmettir. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi Sigortambir web sitesini ziyaret ettiğiniz takdirde iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Fiyatlandırması

Tamamlayıcı sağlık sigortasının sahip olabilmek için belirli bir şirket ile anlaşılmalıdır. Sigortacı kişinin maddi durumuna göre istediği sağlık hizmeti alabilmek için sigorta süreci sağlar. Tamamlayıcı sağlık sigortası anlaşmalı hastaneler bünyesinde hizmet gösterir. Anlaşmalı olmayan hastanelerde sigortanın geçmesi mümkün değildir. Tamamlayıcı sağlık sigortası teklif alternatiflerinden yararlanmak için sizde çoğunluğun tercihinde olan Sigortambir firmasını ziyaret edebilirsiniz. Sigortam bir tamamlayıcı sağlık sigortası ücretleri ile ilgili detaylı bilgiyi sizin tarafınıza belirtir. Burada her bütçeye uygun bir tamamlayıcı sağlık sigortası yer edinir.

Bu haber toplam 4757 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim