• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 26 °C

Tatvan Devlet Hastanesinde "Gebe Okulu" açıldı

Tatvan Devlet Hastanesinde "Gebe Okulu" açıldı
Bitlis'in Tatvan Devlet Hastanesinde "Gebe Okulu" açıldı.

Açılan bölümde kadın hastalıkları ve doğum uzmanları tarafından, anne adaylarına gebelik sürecine ilişkin bilgi ve eğitim verilecek.

Fizyoterapist eşliğinde pilates ve yoga, diyetisyen eşliğinde de sağlıklı beslenme derslerinin yer alacağı gebe okulundan kadınlar ücretsiz yararlanabilecek.

Ebe Nazan Şahan, gazetecilere, "Haftanın 3 günü burada aktif olarak çalışacağız. Aynı zamanda fizyoterapist eşliğinde nefes egzersizleri de yapılacak. Eğitimlerde doğum öncesi konular, doğuma hazırlık, doğum aşaması, beslenme, korunma yöntemleri, emzirme ve sağlık konuları yer alacak." dedi.

- 20 yıldır hizmet veren personel ödüllendirildi

Tatvan Devlet Hastanesinde 20 yıldır hizmet veren personel için "sağlıkta vefa" programı düzenlendi.

Hastanede düzenlenen programda 20 yıl ve daha uzun süre hizmet veren 132 personele plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, programda yaptığı konuşmada, sağlık sektörünün her geçen gün gelişip değiştiğini söyledi.

Sağlık çalışanlarının emeklerini önemsediklerini belirten Reyhanlı, "Bugün burada sağlık hizmetlerinde 20 yılını dolduran 132 personelimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için toplandık. Tecrübesi ile hastanemizin bu günlere gelmesinde katkıda bulunan tüm çalışanlarımızı kutluyorum. Bundan sonraki çalışma hayatınızda da göreve yeni başlayan personellerimize tecrübelerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde aktaracağınızda eminiz." şeklinde konuştu.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 964 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim