• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 21 °C

Tekirdağ'da pitbull cinsi köpeğin saldırdığı çocuk psikolojik tedavi görüyor

Tekirdağ'da pitbull cinsi köpeğin saldırdığı çocuk psikolojik tedavi görüyor
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Sercan Baran Çılgın, psikolojik tedavi görüyor.

Çocuğun ailesi, köpeğin sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Köpeğin saldırdığı Hanife Şefik İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Sercan Baran Çılgın, ilçedeki özel bir hastanede psikolojik tedavi görüyor.

Mağdur Çılgın, AA muhabirine, köpeğin saldırısı sonucu yaralandığını anımsatarak, kendisini iyi hissetmediğini ifade etti.

Eskiden tek başına gittiği birçok yere şimdi ailesinden biriyle gidebildiğini anlatan Çılgın, "Eskiden dışarıda arkadaşlarımla oyun oynuyordum, vakit geçiriyordum ve okula yalnız gidiyordum. Artık bunların hiç birini yapamıyorum." dedi.

Çılgın, sürekli köpek saldıracak korkusu yaşadığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Dışarıda oynuyordum ve bu olay başıma geldi. O yüzden artık dışarıya çıkmak ve arkadaşlarımla oynamaktan bile korkuyorum. Şimdi köpek görünce yolumu değiştiriyorum. Dışarıya çıkamıyorum, hatta ekmek almaya bile gidemiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Gece uyurken rüyalarıma giriyor, köpek havlama sesleri duyuyorum. Bu yüzden de psikolojik tedaviye başlatıldım. Okula da artık tek başıma gidemiyorum, ailemden birinin beni götürmesini istiyorum."

- Aile, köpeğin sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu

Çocuğun babası Hayrettin Çılgın da yaşanan olayın üzüntüsünü üzerlerinden atamadıklarını söyledi.

Köpeğin sahibi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve hukuki sürecin devam ettiğini anlatan Çılgın, haklarını sonuna kadar arayacaklarını ifade etti.

- Olay

Sercan Baran Çılgın, 25 Kasım'da Şeyh Sinan Mahallesi Çukur Çeşme Sokak'ta köpeğin saldırısına uğramış, bir süre mücadele ettiği köpekten kurtulan Çılgın, çevredeki bir iş yerine girerek yardım istemişti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çılgın, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Gözaltına alınan köpeğin sahibi O.K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştı.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 766 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim