• BIST 10163.99
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 21 °C

Tereddütsüz Kaliteli Akülü Tekerlekli Sandalye

Tereddütsüz Kaliteli Akülü Tekerlekli Sandalye
Engelleri aşmayı başaran ve her koşulda hayata umutla bakmayı sürdüren insanların hayatlarında daha fazla kolaylık sağlamak için 70 yıldır Türkiye'nin yerli akülü sandalye fabrikası olarak hizmet veriyoruz.

 

Hizmetlerimiz çerçevesinde akülü tekerlekli sandalye üretimi gerçekleştirdiğimiz gibi bu ürünlerde ithalat, ihracat ve montaj gerçekleştirmek açısından da sorunsuz ve tereddütsüz bir yapıyla birçok farklı ürün sınıfımız yer alıyor.

Fulmaks ürünleri içerisinde temel kategorilerde akülü tekerlekli sandalye başta olmak üzere tekerlekli sandalye, çocuklar için özel sandalyeler ve yedek parça ürünleri bulunuyor. Garantili kullanım ömrü ile sunulan ve tereddütsüz kalite oluşturan akülü tekerlekli sandalye ürünlerimiz, hem elektronik hem de mekanik tüm donanımlarında bu kaliteyi her zaman göstermektedir.

Bugün sizler için sunduğumuz tüm akülü sandalye modellerimiz, standart olarak PG Joystick ve Motiontech Motor sayesinde en üst segment teknolojiye sahiptir. Bu sayede de ürünlerimiz tamamen güvenilir, dayanıklı, ekstra konforlu, kan dolaşımına yardımcı olan, taşınabilir ve ekonomik seçenekler oluşturmaktadır.

Fulmaks Herkes İçin Var

Engellileri aşabilen vatandaşlarımız için özellikle bütçe konusunda avantaj oluşturabilmek açısından her noktada ve herkes için var olmaya çalışıyoruz. Bu noktada hem yetişkinler hem çocuklar için seçilebilecek tekerlekli sandalye ürünlerinde isteğe bağlı akülü veya manuel sandalyeler ile hizmet veriyoruz. Bahsedilen tüm teknik özellikleri ile eksiksiz bir donanım sağlayan akülü sandalyeler açısından birçok farklı seçenek sunulduğu gibi manuel tekerlekli sandalyelerde de her bütçeye uygun seçimler sağlanabiliyor.

Satın alım politikamız içerisinde firmamız konforlu ve işlevsel ürünleri size her koşulda ücretsiz kargo ile ulaştırmaktadır. Tüm ürünlerde koşulsuz iade garantisi yer aldığı gibi sistem üzerinde %100 güvenli ödeme imkanlarının kullanılmasıyla Bursa'dan Türkiye'nin dört bir yanına ve dünyanın birçok ülkesine akülü tekerlekli sandalye ve manuel sandalye ürün ulaşımı gerçekleştirilmektedir.

Fabrikadan halka satış mantığı ile sunulan ürünlerimiz, web sayfamızda aldığınız hizmet aşamalarının her noktasında size her zaman uygun fiyatlar ile sunulmaktadır. En kaliteli mekanik ve elektronik donanım sayesinde üretilmiş fulmaks akülü tekerlekli sandalyeler hiçbir aracılık gerekmeden direkt olarak tarafımızdan satılırken, hem satış sırasında hem satış sonrasında istediğiniz eksiksiz desteği de her zaman temin edebilirsiniz.

akulu-tekerlekli-sandalye.jpg

Yüksek Performanslı Akülü Sandalye

En yüksek güç ve konfora ulaşabilecek şekilde üretimini gerçekleştirdiğimiz off-road akülü tekerlekli sandalyeler bugün Türkiye ve dünyanın birçok noktasında sektörün performans lideri olarak görülmektedir. Ortopedik koltuk yapısı ile üretilmiş olan bu sandalyeler gayet konforlu bir kullanım oluştururken, sadece şehir içi ve asfalt kullanımı üzerinde değil arazide yani doğada da kullanıma uygun bir seçenek oluşturmaktadır.

İki önemli seçenek ile birlikte full donanımı ile arazi koşullarında da kullanılabilecek akülü tekerlekli sandalye ve yüksek taşıma kapasitesi ile kullanılabilecek diğer ürün seçeneği sayesinde uygun fiyat ile çok uzun ömürlü bir garanti ve teknik servis desteği alarak en üst konforu elde edebilirsiniz. Arazi kullanımına uygun bir şekilde üretilmiş olan modelimiz, toprak zeminde dahi sorunsuz bir kullanım sağlar. 3 yıl garantili aküsü sayesinde hayal kırıklığı yaşatmadan çekici ergonomik tasarımıyla dayanıklılık oluşturmaktadır.

Yüksek taşıma kapasitesine sahip olan özel modelimiz sayesinde de 200 kilograma kadar taşıma kapasitesi sağlanmaktadır. Yine 3 yıl garantili akü kullanımıyla ortopedik koltuk, süspansiyon ve baş desteği gibi birçok avantaj elde edilmektedir. Aslında yine diğer modellerimiz arasında da sport ve performans tasarıma sahip ve rahatlıkla sürüş keyfi sağlayan Alman patentli akülü tekerlekli sandalyeler veya ultra hafif özelliğe sahip titanyum gövdeli ve lityum pilli akülü sandalyeler gibi çeşitler tercih edilebilir.

katlanabilir-akulu-sandalye.jpg

Sizin İçin En İyi Seçenek Fulmaks

Size en doğru seçeneği sunmak ve hayatınızı çok daha kolay bir hale getirerek, her zaman yanınızda olabilmek için Fulmaks her teknolojiyi ve her kolaylığı düşünmektedir. Bu bağlamda örnek olarak sadece 20 kilogram civarında bir ağırlığı bulunan hafif ve taşınabilir portatif sandalyeler veya katlanabilir konforlu yetişkin ve çocuk sandalyeleri gibi birçok seçenek yer almaktadır.

Standart veya en son teknoloji ile üretilmiş özel katlanır sandalyeler veya tamamen manuel olarak seçilebilecek sandalyeler gibi her üründe en önemli nokta, sizlere uygun fiyat garantisinin sunulmasıdır. Özel olarak yine önemli bir kategori içerisinde de tüm ürünlerde sorunların çözümünü sağlayacak şekilde sunulan yedek parçalarımız da bulunmaktadır. Bu notada da akü, batarya, joystick, motor, şarj cihazı ve teker gibi önemli parçalar yer almaktadır.

Güvenliğinizi sağlayan kalite ayrıcalığı ile birlikte fabrika iletişim hattı, müşteri temsilcisi, direk satış hattı veya WhatsApp destek hattı üzerinden iletişim sağlayarak tüm bu ürünlere anlık şekilde ulaşabilirsiniz. En güvenilir ödeme koşullarıyla birlikte istediğiniz tüm banka kredi kartlarından yararlanmanız vasıtasıyla web sayfamız üzerinde yer alan satın alma rehberi sayesinde de adım adım çok pratik bir şekilde akülü tekerlekli sandalye satın alma işlemi sağlayabilirsiniz.

Temasa geçmek ister misiniz? Taleplerinizi sizden duymak isteriz. Bize aşağıdaki site adresimizden ve iletişim kanallarıyla ulaşabilirsiniz.

Site Adresi                        : https://fulmaks.com

Müşteri Tamsilcisi           : +90 224 346 01 36

Direkt Satış Hattı             : +90 532 422 24 88

WhatsApp İletişim          : +90 532 422 24 88

Bu haber toplam 15317 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim