Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 2014 yılı idare faaliyet raporu yayımlanmıştır.
2014 Yılı Faaliyet Raporu için tıklayınız

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 2014 yılı idare faaliyet raporu yayımlanmıştır.
2014 Yılı Faaliyet Raporu için tıklayınız
Sağlık Bakanlığından çocuklarda kullanılan yüz boyalarına karşı uyarıTürkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ayar: "Çocukların yüz boyaları, kozmetik sınıfına girmekle birlikte üretim aşamasında herhangi bir güvenlik testinden geçmeyen ürünler.
Türk ilaç sanayi sektörü kutu bazında ülkede kullanılan ilaçların yüzde 90'ını üretiyorSağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ayar, Türk ilaç sanayi sektörünün kutu bazında Türkiye'de kullanılan ilaçların yüzde 90'ını ürettiğini söyledi.
TİTCK, bir firmaya ait mide balonu sisteminin uygulanmasını tedbir amaçlı durdurduSağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), bir firmaya ait mide balonu sisteminin piyasaya arzının ve piyasada bulundurulmasının Avrupa Birliği (AB) Komisyonunca nihai karar verilene kadar tedbir amaçlı olarak durdurulduğunu bildirdi.
Beşeri Tıbbi Ürünler Ruhsatlandırma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair YönetmelikBeşeri Tıbbi Ürünler Ruhsatlandırma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 03 Aralık 2024 Tarihli ve 32741 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
Kars'ta bir akademisyen nefret ve ayrımcılık suçlamasıyla gözaltına alındı
Karabük Üniversitesi çalışmalarıyla "bilim merkezli toplum" inşasına destek verecek
Karabük'te Eskipazar İlçe Devlet Hastanesi'nin ihalesi 15 Ocak'ta yapılacak
Allianz Türkiye sağlık destek ve dijital sağlık hizmetlerini genişletiyor