• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 19 °C

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı-28.12.2015

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı-28.12.2015
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilan 28 Aralık 2015 tarihli ve 29576 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen Bölümlerine 2547 sayılı Kanunun 25. ve 26. maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca ve TOBB ETÜ Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde belirtilen asgari şartları haiz, tam zamanlı öğretim üyeleri (profesör, doçent,) alınacaktır.

Profesör kadrosuna başvuracak adayların; dilekçeleri ile birlikte 2 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, doçentlik belgesinin fotokopisi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınları ve yönettiği lisansüstü çalışmalarını kapsayan altı (6) nüsha dosya ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Doçent kadrosuna başvuracak adayların; dilekçeleri ile birlikte 2 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, (erkekler için) askerlik durumunu gösteren belge örneği, doçentlik belgesinin fotokopisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik diplomasının fotokopisi, yabancı dil belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını ve yönettiği doktora/sanatta yeterlilik çalışmalarını kapsayan dört (4) nüsha dosya ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’dan denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Başvurular, ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren on beş (15) gün içerisinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen Söğütözü Caddesi No: 43 Söğütözü/ANKARA adresine yapılabilir. Posta ve internet yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanımıza http://www.etu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Süresi içinde yapılmayan veya eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak, Rektörlükçe yapılacak ön incelemeye göre anılan Kanun, Yönetmelik ve TOBB ETÜ Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin ve belirtilen niteliklere sahip olmayanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak ve başvuru belgeleri iade edilecektir.

 

FAKÜLTESİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM DALI

KADRO UNVANI

KADRO SAYISI

ARANAN NİTELİKLER

TIP FAKÜLTESİ

Temel Tıp Bilimleri

Anatomi

Profesör

1

Anatomi ders kitapları ve atlaslarında editörlük yapmış olmak; iç organların görüntüleme sonrası üç boyutlu rekonstrüksiyonukonusunda çalışmış olmak.

Tıbbi Mikrobiyoloji

Profesör

1

Tıp doktoru ve tıpta uzmanlık derecesi olmak; mantar, tüberküloz ve anaerobik bakteri idantifikasyonu konusunda deneyimli olmak; anabilim dalı kuruculuk deneyimi olmak.

Dahili Tıp Bilimleri

Tıbbi Farmakoloji

Doçent

1

Tıp doktoru olmak; ilaç ve aşı araştırmaları konusunda deneyimli; farmakovijilans alanında Sağlık Bakanlığı eğitim programını tamamlamış ve Eudravigilance sertifikası almış olmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İşletme Bölümü

 

Doçent

1

Doktora ünvanını Genel İşletme / Pazarlama alanında almış olmak, pazarlama prensipleri, araştırma yöntemleri, tüketici davranışları, uluslararası pazarlama ve markalama konularında uzmanlaşmış olmak, uzmanlık alanlarında lisans ve lisansüstü dersler vermiş olmak ve bu alanlarda lisansüstü düzeyde tez yönetmiş olmak.

Uluslararası İlişkiler Bölümü

 

Profesör

1

Doçentlik unvanını Uluslararası İlişkiler alanında almış, Balkanlar’da güvenlik, Türk dış politikası, Alman dış politikası, Uluslararası İlişkiler teorileri konularında uzmanlaşmış, uzmanlık alanlarında lisans ve lisansüstü dersler vermiş ve bu alanlarda lisansüstü düzeyde tez yönetmiş olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Makine Mühendisliği

 

Doçent

1

Malzemelerin Mikro-/Makro-mekaniği, Kırılma Mekaniği, Sonlu Elemanlar Analizi ve Yapısal Tasarım konularında uzmanlaşmış ve bu alanlarda projeler yürütmüş/yürütüyor olmak.

HUKUK FAKÜLTESİ

 

Özel Hukuk

(Ticaret Hukuku)

Profesör

1

Doktorasını ve doçentlik unvanını Ticaret Hukuku dalında almış olmak Taşıma Hukuku, Deniz Ticareti Hukuku, Sigorta Hukuku ve Kıymetli Evrak Hukuku alanında yayınları bulunmak.

Kamu Hukuku

(Ceza Hukuku)

Doçent

1

Doktorasını doçentlik unvanını Ceza Hukuku dalında almış olmak, Uluslararası Ceza Hukuku, Bilişim Suçları ve Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerinin Aklama Suçu konularında yayınları bulunmak. 

Özel Hukuk

(Roma Hukuku)

Doçent

1

Doktora ve Doçentlik unvanını Roma Hukuku alanında almış olmak, Roma Sorumluluk Hukuku konusunda yayınları bulunmak.

11651/1-1

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2809 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim