• BIST 10918.51
  • Altın 5745.545
  • Dolar 42.4419
  • Euro 49.4313
  • Ankara -2 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 9 °C
  • Antalya 12 °C
  • İzmir 10 °C

Trabzon'daki sağlık sektörü temsilcileri Tiflis’te iş görüşmeleri yaptı

Trabzon'daki sağlık sektörü temsilcileri Tiflis’te iş görüşmeleri yaptı
Trabzon’daki sağlık turizmi yetki belgesi bulunan hastane ve sağlık kuruluşu yöneticileri ile acenteler, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te ikili iş görüşmesine katıldı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan açıklamaya göre, Trabzon Sağlık Turizmi Projesi kapsamında sağlık hizmeti verilmesi önde gelen ülkeler arasında yer alan Gürcistan için bir organizasyon düzenlendiği belirtildi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta'nın da yer aldığı heyetin, başkent Tiflis'te 200'e yakın iş görüşmesi gerçekleştirdiği ifade edildi.

Görüşmelerle ilgili değerlendirmede bulunan TTSO Başkanı Çelebi, sürdürülebilir iş birliklerinin ilk adımını atmayı amaçladıklarını, Trabzon'a karşı büyük bir ilgi olduğunu gözlemlediklerini aktardı.

Çelebi ile Trabzon İl Sağlık Müdürü Usta'nın ayrıca Türkiye Cumhuriyeti’nin Tiflis Büyükelçiliğini de ziyaret ettiği de kaydedildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim