• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 21 °C

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu 70. DHY Kurası talep toplama duyurusu

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu 70. DHY Kurası talep toplama duyurusu
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından 70. DHY Kurası talep toplama duyurusu yayımlandı.

Kurumumuza bağlı sağlık tesislerinde görev yapan tabip ve uzman tabipler için 70. DHY Kurası yapılacak olup taleplerin toplanması amacıyla 22.07.2016 tarihinde ÇKYS açılmıştır.

 Birliğinize bağlı sağlık tesislerinin taleplerini    "Çkys-İkys-Atama Ana Menüsü-İşlemler-Toplu Atama İşlemleri-Personel Planlama –Talep Formu-Toplu Atama Seçimi/70. DHY Kurası (TKHK) bölümü seçilerek 01/08/2016 tarihine kadar girmeniz gerekmektedir.

70. Dönem DHY Kurası

Kurumumuza bağlı sağlık tesislerinde görev yapan tabip ve uzman tabipler için 70. DHY Kurası yapılacak olup taleplerin toplanması amacıyla 22.07.2016 tarihinde ÇKYS açılmıştır.

Birliğinize bağlı sağlık tesislerinin taleplerini    "Çkys-İkys-Atama Ana Menüsü-İşlemler-Toplu Atama İşlemleri-Personel Planlama –Talep Formu-Toplu Atama Seçimi/70. DHY Kurası (TKHK) bölümü seçilerek 01/08/2016 tarihine kadar girmeniz gerekmektedir.

TALEP GİRİLMESİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖNEMLİ HUSUSLAR

1. Talep girme işleminde önem sıraları mutlaka girilmeli ve her branş için ayrı ayrı önem sırası girilmelidir. Örneğin İç Hastalıklarını 1., 2., 3... diye Göz Hastalıklarını 1., 2., 3.... , Çocuk Sağlığı ve Hastalıklarını 1., 2., 3.... diye önem sırası verilerek girilmelidir.

2. Önem sırasını girildikten sonra özellikle Birliğinizin ihtiyaç duyduğu branşlar açıklama sütununda belirtilmelidir. Örneğin tüm talepler yapıldıktan sonra Birliğinizin öncelikli ihtiyaçlarınızın tespit edilmesi amacıyla  “Özellikle Göz ve Kadın Hast. Branşlarını istiyoruz” gibi ibareler yazabilirsiniz.

3. Aynı branş için aynı önem sırasını veremezsiniz. Örneğin İç Hastalıklarını 1., 1., 2., 3., 3., şeklinde giremezsiniz. Talepler girilirken bir kaç tane girip kaydetmenizi tavsiye ederiz. Toplu olarak girilip kaydet işlemini en sona bırakmanız sıkıntılara sebep olabilir. Birkaç tane talep girilip daha sonra sık sık kayıt yapılması işlemi hızlandıracaktır.

4. Önem sırası girilmeyen talepler dikkate alınmayacaktır.

5. Genel Sekreterliğiniz PDC ve Standardı uygun olmasına rağmen istemediğiniz branşları da açıklama sütununa giriniz. Örneğin “bu kurum ve branşta ihtiyacımız bulunmamaktadır vb.”

6. Maille, yazı ve başka yollarla gönderilen talepler dikkate alınmayacaktır.

7. Taleplerinizi ÇKYS üzerinden yaptıktan sonra başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.(Yazı-mail-faks çekmek gibi. Ayrıca ÇKYS ye girdikten sonra çıktı göndermeyiniz.)

8. Taleplerinizi son güne bırakmayınız.

9. 01 Ağustos 2016 tarihinden sonra talep girilemeyecektir.

Not: Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Resmi Web sitesi içinde daire başlıkları altında İnsan Kaynakları Planlama ve İstihdam Geliştirme Daire Başkanlığı sitesi http://www.tkhk.gov.tr/DB/24 DHY, Açıktan atama ve Dönem tayinleri talep toplama tarihleri ilan edilmektedir. Buradan da takip edebilirsiniz.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4905 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim