• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 20 °C

Türkiye’nin yüz bakım maskeleri toptancısı on-line perakende mağazasını açtı

Türkiye’nin yüz bakım maskeleri toptancısı on-line perakende mağazasını açtı
2010 yılında aktif olarak internette hizmet veren Burdao alışveriş kulübü internetten ihtiyacı olan herkese hitap ederek profesyonel olan ürünlerini satmaktadır.

 

2010 yılında aktif olarak internette hizmet veren Burdao alışveriş kulübü internetten ihtiyacı olan herkese hitap ederek profesyonel olan ürünlerini satmaktadır. Burdao web sitesinde yüz, dudak dolgunlaştırıcı maske, gözaltı, el- ayak bakım maskeleri, yüz serumu, yüz spreyi ile sivilce ve akne kremi satışı gerçekleştirilmektedir. Birçok ürün seçeneğinin yer aldığı Burdao alışveriş kulübünün kozmetik ve bakım alanında iddialı ve benzersiz bir yelpazesi vardır. Tüketicilerine en iyi hizmeti vermeye çalışan Burdao alışveriş kulübü online olarak her zaman ulaşabilme ve işlem yapabilme imkanı veriyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ile hem başarısını artırmış hem de güven kazanmıştır. Burdao web sitesi sadece işin maliyet kısmıyla değil tüketicilerinin sağlığını da düşünerek bilinçli bir şekilde hareket etmektedir.

Türkiye’de aktif olarak hizmet veren Burdao alışveriş kulübü aynı zamanda dünyanın öncü küresel şirketleriyle ortaklıklara imza atarak yurt dışındaki ve tüketicilerinin de işlem yapabilmesine olanak vermiştir. Hem yurt içinde hem de yurt dışında güzellik ve kozmetik sektöründe öncü bir konuma gelmek ve bölgesel lider olmak Burdao web sitesinin hedefleri arasındadır.

Türkiye hatta dünya çapındaki gelişmelere rahatlıkla ve hızlı bir şekilde uyum sağlayan Burdao alışveriş kulübü müşterilerine geniş hizmet alanı sağlamaktadır. Burdao web sitesinin yenilikçi ve dinamik duruşuyla tüketicilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

İleri teknoloji alt yapısıyla ve uzmanlaşmış müşteri anlayışıyla kozmetik sektöründe başarılı olmuştur.

Burdao alışveriş kulübü müşteri memnuniyetini artırmak açısından hızlı ve kolay alışveriş yapılabilme imkanı sunmuştur. Kişiye özel alışveriş deneyimi sunan Burdao web sitesi ve güven kaybı yaşanmaması için işlemlerde çok titiz ve özenli davranmaktadır.

Burdao alışveriş kulübü yurt içinde ve yurt dışında yükselirken temel hedefi  saygın ve güvenilir markalar yaratarak yurt dışında Türkiye’yi temsil etmek ve konumunu daha iyi yerlere taşımaktır. Aynı zamanda bölgesel lider olmayı hedefleyen Burdao alışveriş kulübü ulusal çerçevede de yükselmeyi amaç edinmiştir. Topluma öncü olmayı ve sosyal çevrede de aktif bir rol almayı benimsemiştir. Burdao web sitesi bu anlamda sosyal çevreye de çok bilinçli yaklaşmış özellikle kadın, sağlık gibi konularda çok titiz davranmıştır. Burdao alışveriş kulübü müşterilerinin hayatında pozitif bir etki bırakmayı hedefler. Müşterilerinin problemlerine uygun ürünler sunmaya çalışarak onların hem ruhsal hem de fiziksel zarar görmesini engeller.

Sizi mağaza mağaza dolaşmaktan kurtaran Burdao alışveriş kulübü internet üzerinden istediğiniz zaman istediğiniz yerde kolaylıkla alışveriş yapma imkanı sunuyor. Ürünlerini 7/24 inceleyebilir ve satın alma işlemini rahatlıkla ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Burdao alışveriş kulübü ürün çeşitliliği ve uygun fiyat politikalarıyla müşterilerin memnuniyetini hedeflemektedir. Bütün Türkiye’ye aktif bir şekilde hizmet eden Burdao web sitesi aynı zamanda yurt dışına da aktif bir şekilde ulaşım yapabilmektedir.

Soru ve görüşlerinizi Burdao alışveriş kulübünün web sitesinden (burdao.com) ulaştırabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti ve ilgisi başarıyı daha da artıracak Burdao web sitesini daha da ileriye taşıyacaktır.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 10957 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim