• BIST 9524.59
  • Altın 2508.833
  • Dolar 32.5673
  • Euro 34.6971
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 15 °C

Türkiye'ye yeni bir sigortacı geldi!

Türkiye'ye yeni bir sigortacı geldi!
Dünya Sigorta Devi CIGNA, 219 yıllık deneyimi ile şimdi Türkiye'de

219 yıllık geçmişiyle dünyanın en büyük sigorta şirketleri arasında yer alan ABD kökenli CIGNA, Türkiye’de faaliyete başladı. Hayat, sağlık ve ferdi kaza branşlarında hizmet verecek olan CIGNA, Türkiye’yi sigorta alanında yeni ve yaratıcı pazarlama yöntemleriyle tanıştıracak. CIGNA Hayat Sigorta A.Ş. CEO’su S. Refik Berkol, “Öncelikli hedefimiz hayat, ferdi kaza ve tamamlayıcı sağlık branşlarında özellikle risk teminatlı ürünlerde bireylerin temel sigorta ihtiyaçlarını karşılayarak bir anlamda sigortacılığı tam ve doğru bir şekilde tabana yayabilmektir. Beş yıl içinde yaklaşık 5 milyon kişiye telefon, televizyon ve internet aracılığıyla CIGNA ürün ve hizmet değer önerisini iletmiş olmayı hedefliyoruz” dedi.

CIGNA International ÖzeI Sağlık Sigortaları ve İş Geliştirme’den sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Michael Ross, “2010 yılında konsolide gelirlerini 20 milyar dolar üzerine çıkaran CIGNA, Türkiye ile daha da büyüyecek. CIGNA, Türkiye’ye global tecrübesini ve 219 yıllık deneyimini getiriyor. Türkiye operasyonumuz, barındırdığı potansiyel ve yakalayacağı başarılar ile örnek olacak” dedi.

GIGNA International Sağlık, Hayat ve Kaza Sigortalarından sorumlu CEO’su Jason Sadler ise “En inovatif uygulamaları, yeni ürünleri ve doğrudan pazarlama dağıtım kanallarındaki uzmanlığımızı Türkiye’ye tecrübeli ve dinamik bir Türk yönetim kadrosu liderliğinde ve yerel iş yaklaşımıyla getiriyoruz” diye konuştu.

Dünyanın lider sigorta ve sağlık hizmetleri şirketlerinden biri olan CIGNA, T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’ndan gerekli ruhsatları alarak Ağustos ayı itibariyle CIGNA Hayat Sigorta A.Ş. adı altında Türkiye’de faaliyetlerine başladı. 219 yıllık ABD’li şirketin Türkiye faaliyetlerine ilişkin olarak 9 Ağustos 2011, Salı günü İstanbul’da basın toplantısı düzenlendi. Yapılan toplantıya CIGNA Hayat Sigorta A.Ş. CEO’su S. Refik Berkol, CIGNA International yöneticileri ÖzeI Sağlık Sigortaları ve İş Geliştirme’den sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Michael Ross ve Sağlık, Hayat ve Kaza Sigortalarından sorumlu CEO’su Jason Sadler katıldı. CIGNA’nın Türkiye’ye uzun vadeli bir perspektifle geldiğini ve Türkiye sigorta pazarından büyük beklentilerini olduğunu belirten CIGNA yetkilileri, şirketin Türkiye’de ilk aşamada hayat, tamamlayıcı sağlık ve ferdi kaza sigortası alanlarında faaliyet göstereceğini belirttiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3056 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim