• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

TÜRKÖK Ulusal Kemik İliği Bankasında çalışmak üzere geçici görevlendirme ile personel alınacak

TÜRKÖK Ulusal Kemik İliği Bankasında çalışmak üzere geçici görevlendirme ile personel alınacak
Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TÜRKÖK ulusal kemik iliği bankasında çalışmak üzere geçici görevlendirme ile personel alınacak.

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bünyesinde Faaliyet Gösteren TÜRKÖK Ulusal Kemik İliği Bankasında Çalışmak Üzere Geçici Görevlendirme ile Personel Alınacaktır.

TÜRKÖK Ulusal Kemik İliği Bankası, akraba dışı kemik iliği nakli gereken hastaların tedavisi için gönüllü verici olmak isteyenlerin doku tipleme sonuçlarını saklamak, kemik iliği nakli ihtiyacı olan hastalara en uygun verici adayını en kısa sürede bulmak, kemik iliği nakli öncesinde, nakil sırasında ve sonrasında üçüncü taraflarla koordinasyonu sağlamak amacıyla Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kan, Organ, Doku Nakli Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde 1 Nisan 2015 tarihinde kurulan bir merkezdir. 5 Nisan 2016 tarihinde BMDW(Bone Marrow Donors Worldwide), 19 Haziran 2017 tarihinde de WMDA (The World Marrow Donor Association) üyesi olarak uluslararası standartlarda çalışan bir merkez haline gelmiştir.

2018 yılı Mayıs ayı itibariyle bankamıza kayıtlı 325.000 gönüllü kök hücre bağışçısı bulunmaktadır. Kuruluşumuzdan bugüne kadar 700 hastaya TÜRKÖK bağışçılarından kemik iliği nakli yapılmıştır. Ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyada kemik iliği nakli ihtiyacı olan hastalara hizmet vermekteyiz.

Misyonumuz; yurt içi ve yurtdışında bulunan tüm nakil merkezlerine güvenilir hücresel ürün temin etmek, hızlı hizmet sunmak ve Türkiye’nin kemik iliği nakli alanında dışa bağımlılığını azaltıp, marka bilinirliğini artırarak, halkına gurur ve güven veren bir kemik iliği bankası olmaktır.

Vizyonumuz; oluşturduğumuz değerler ile sürdürülebilir büyümesini koruyan, rekabet gücü ile tercih edilen, güven duyulan, insana duyarlı, kalite standartlarını eksiksiz uygulayan kemik iliği bankası olmaktır.

Bu ulvi görevde bizimle birlikte aynı yolda yürüyecek;

- Yurtdışı merkezler ile iletişim kurabilecek düzeyde çok iyiİngilizce bilen (okuma-yazma ve konuşma yeterliliğine sahip),

- Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,

- İletişimi, ikna kabiliyeti ve takip yönü kuvvetli,

- Disiplinli çalışma prensipleri olan öğrenmeye ve gelişime açık,

- Verilen dataları iş kuralları çerçevesinde arayacak ve takip edecek,

- Araştırmacı, Takım çalışmasına uyumlu, disiplinli, dikkatli ve özenli çalışabilen,

Doktor, biyolog, hemşire, ebe, sağlık memuru ve halkla ilişkiler mezunu takım arkadaşları arıyoruz.

Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında halen 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/a maddesine tabi olarak görev yapan personelden görevlendirme yapılacak olup, Devlet Hizmet Yükümlüsü ve sözleşmeli personel olanlardan görevlendirme yapılmayacaktır.

Görev yapmak isteyen personelin ekte bulunan formun fotoğraflı olarak eksiksiz bir şekilde doldurarak 30 Temmuz 2018 tarihine kadar [email protected] adresine elektronik posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Özgeçmiş örneğini indirmek için tıklayınız 

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3066 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim