Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2022 TUS 1. dönem sınavı sonucuna göre, ek yerleştirme dahil 10 bin 876 adayın yerleştirmesi ÖSYM tarafından yapıldı. Atamayla ilgili iş ve işlemleri tamamlananların kararları Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemine (ÇKYS) yansıtılmıştır. Yarının uzman hekimlerine başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.
TUS yerleştirme sonuçlarına göre 10 bin 876 aday yerleşti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem sonucuna göre ek yerleştirme dahil 10 bin 876 adayın yerleştirildiğini bildirdi.
Kaynak: 
Bu haber toplam 1810 defa okunmuştur
Etiketler: saglik, haber, tus, tus yerlestirme sonuclari, osym, saglik bakani, fahrettin koca, uzman hekim
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Kamuda hekim krizi derinleşiyor: 78 branşın 28’i tercih edilmediSağlık Bakanlığı’nın açtığı uzman hekim kadrolarında doluluk oranları alarm vermeye devam ediyor. Son yıllarda yapılan atamalarda onlarca branşta kadrolar boş kalırken, özellikle Doğu ve Güneydoğu illerindeki hastanelerde uzman hekim eksikliği büyüyor.
Üroloji kliniğinde mobbing iddiası! Asistan hekimlerin şikâyeti sonrası müfettiş görevlendirildiAntalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan üroloji kliniği asistan hekimleri, Doç. Dr. M.T.Ö. hakkında, mobbing, psikolojik şiddet ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla hastane başhekimliği ile Üniversiteler Arası Kurul'a şikayetçi oldu.
Gönüllü doktor ve gençler sağlık taraması ve ilk yardım eğitimi için köy yollarındaElazığ'da gönüllü doktor ve gençler, kırsalda yaşayan vatandaşlara yönelik sağlık taraması gerçekleştiriyor, ilk yardım eğitimi veriyor ve soba zehirlenmelerine karşı bilgilendirme yapıyor.
Bitlis'te kadın doktorlar hastaları sağlığına kavuşturmak için mesai harcıyorBitlis Devlet Hastanesi'nde görev yapan kadın doktorlar, hastalara en iyi sağlık hizmetini sunmak için yoğun çaba gösteriyor.- 17:46 - Türkiye Yerli Sağlık Teknolojisinde Büyüyor: 40 Ülkeye Solunum Cihazı İhraç Ediliyor
- 16:09 - Giresun'da Beyin Ölümü Gerçekleşen Kişinin Organları 4 Hastaya Yaşam Umudu Oldu
- 16:08 - Erken Çocuklukta Şeker Kısıtlaması Demans Riskini Yüzde 23 Azaltıyor
- 16:03 - Yolculukları Eziyete Çeviren Araba Tutmasına Karşı Etkili Önlemler
- 15:33 - Bağırsak Ve Beyin Arasındaki Gizli Bağ: Mikrobiyota Ruh Sağlığını Nasıl Etkiliyor?
- 15:33 - Kalp Sağlığını Tehdit Eden Gizli Tehlike: Günlük Alışkanlıklar Riski Artırıyor
- 12:44 - KOAH Tedavisinde Yeni Yöntem: Bronkoskopik Balon Uygulaması Alevlenmeleri Azaltıyor
- 12:00 - Havuz Sonrası Kulak Temizliğinde Yapılan Bu Hata Enfeksiyon Riskini Artırıyor
- 11:58 - Bel Fıtığında Ameliyatsız Tedavi Mümkün mü? Uzmanından Önemli Uyarılar
- 11:06 - Toksik İlişkiler Erken Yaşlandırıyor! Yüzünüzdeki Kırışıklıkların Sebebi Çevrenizdeki İnsanlar Olabilir
- 13:13 - Bilim İnsanlarından Korkutan Sigara ve Nanoplastik Uyarısı: Akciğer Bariyerini Çökertiyor!
- 13:10 - TÜİK Hayat Tabloları Açıklandı: Türkiye’de Beklenen Yaşam Süresi 78,5 Yıla Yükseldi!
- 13:06 - Sağlık Bakanlığı'ndan Geçici Görevlendirmelere Yeni Düzenleme: İptal Kararı Sahada İstisna ve Kadro Talebi Doğurdu!
- 11:59 - Yaz Aylarında Çocuklarda İshal Uyarısı: 5 Yaş Altında Sıvı Kaybı Hayati Risk Taşıyor!
- 11:51 - Sosyal Medyadaki Bilinçsiz Egzersiz Trendleri Bel Fıtığı Riskini Artırıyor!
- 16:26 - Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesinde Yapılan Düzenlemeler Hakkında Duyuru 2026/29
- 10:51 - Prof. Dr. Canan Karatay’dan "Çin Tuzu" Uyarısı: Obezite, Unutkanlık ve Nörolojik Hastalıkları Tetikliyor!
- 10:48 - 4 Yıllık Çile Erzurum'da Bitti: Nadir Görülen "MALS" Hastası Kapalı Ameliyatla Sağlığına Kavuştu!
- 10:18 - Ameliyatta İnanılmaz Skandal: Kadının Karnında 18 Santimetrelik Cerrahi Makas Unutuldu!
- 10:07 - Alerjide Aşı Tedavisi Hayat Kurtarıyor: 3 Yıllık Terapi Çocukların Yaşam Kalitesini Artırıyor!
- 09:42 - Tıp Eğitimi Ev Fiyatlarıyla Yarışıyor: Kamuda Çalışan Uzman Doktorun Maaşı Çocuğunu Okutmaya Yetmiyor!
- 09:40 - Bakan Memişoğlu’ndan Tıbbi Cihaz Sektörüne Çağrı: "Türkiye Artık Pazar Değil, Üretim Ortağı Olacak!"
- 09:38 - Çekmeköy’ün "Bisikletli Doktoru": Aile Hekimi Dr. Kerem Giray Dursun 10 Yıldır Şifayı İlaçta Değil Pedalda Dağıtıyor!
- 09:37 - Küresel Tehdit Hepatit: 300 Milyondan Fazla Hasta Gizli Tehlikenin Farkında Değil!
- 16:59 - Yaz Güneşi Herkese Yetmiyor: Yaşlılar ve Koyu Tenlilerde D Vitamini Riski Devam Ediyor!
- 16:57 - Egzersiz Beynin Enerji Santrallerini Koruyor: Alzheimer’a Karşı "Mitokondri" Kalkanı!
- 16:36 - Rus Bilim İnsanlarından "Sonsuz Yaşam" Açıklaması: İnsan Ömrünün Biyolojik Sınırı Belli Oldu!
- 16:34 - Diyabet ve Zayıflama İlaçları İçin "Körlük" Uyarısı: GLP-1 Grubu İlaçlar Göze Zarar Veriyor!
- 16:33 - İstanbul Sağlıkta Rekora Koşuyor: İlk 6 Ayda 130 Milyon Muayene, 1,6 Milyon Ameliyat!
- 15:23 - TÜSKA’ya Akreditasyon Yağmuru: 180 Yeni Başvuru Yolda!
- 15:13 - TÜİK Verileri Açıklandı: Yerli Turist Sağlık, Fuar ve Kongre İçi̇n 15 Milyar Lirayı Aşan Harcama Yaptı!
- 14:16 - Çocukluk Kabusu Gerçek Oldu: Yıllarca Televizyon İzlemek Beyni Gerçekten "Küçültüyor"!
- 14:02 - Bakan Işıkhan Duyurdu: Alerjik Bebeklerin Tıbbi Mamaları İçin 3,1 Milyar Liradan Fazla Destek Sağlandı!
- 13:40 - Antalya’da Tatil Yaparken Hayatı Kurtuldu: İngiliz Turiste Türk Doktorlardan "İkinci Hayat" Şansı!
- 11:32 - Danıştay’dan Hekimleri ve Hastaları Sevindiren Karar: Özel Sağlık Kuruluşları Yönetmeliği’ne Yürütmeyi Durdurma!
- 17:05 - Diyarbakır’da Teşhis Edilemeyen Hastalık: 1,5 Yıldır Reflü Sanılan Minik Hasan’ın Midesinden Binde Bir Görülen "Zar" Çıktı!
- 11:47 - ABD’de Kızamık Alarmı: Vakalar Son 35 Yılın Zirvesinde!
- 11:44 - Tüketim Alışkanlıklarında "Bilinçli Dönem": Kolajen ve Destek Ürünlerinde Araştırarak Alma Eğilimi Artıyor!
- 10:23 - Sağlıklı Yaşamın "Sessiz Kahramanı" Magnezyum: İşlenmiş Gıdalar Depoları Boşaltıyor!
- 16:00 - Güney Kore’de Yeni Dijital Çılgınlık: Hiç Gelmeyecek Kargoyu Bekleten "Dopamin Siteleri" Yayılıyor!
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
12345678
Toksik İlişkiler Erken Yaşlandırıyor! Yüzünüzdeki Kırışıklıkların Sebebi Çevrenizdeki İnsanlar Olabilir
KOAH Tedavisinde Yeni Yöntem: Bronkoskopik Balon Uygulaması Alevlenmeleri Azaltıyor
Bel Fıtığında Ameliyatsız Tedavi Mümkün mü? Uzmanından Önemli Uyarılar
Havuz Sonrası Kulak Temizliğinde Yapılan Bu Hata Enfeksiyon Riskini Artırıyor
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim







































