• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 15 °C

Urfa'lı Hastalar hastaneyi ihya etti

Urfa'lı Hastalar hastaneyi ihya etti
Şanlıurfa'lı hastalar Gaziantep'teki Medikal Park Hastanesi'ne Ödül Kazandırdılar.

Şanlıurfa'lı hastalar Gaziantep'teki Medikal Park Hastanesi'ne Ödül Kazandırdılar.

Uluslararası AB Kalite Zirvesi ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın da katıldığı gecede sanat camiasının ünlü isimleri yer aldı. Gecede Gaziantep Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba ve Öncü Yönetim Kurulu üyelerinden Bilal Kozlu birer ödül aldı.
Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törende konuşan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB ile müzakerelere başlayan tüm ülkelerin AB'ye üye olduğunu hatırlatarak, AB ile müzakereler halinde olan Türkiye'nin de AB'ye gireceğini söyledi. Türkiye'nin Gümrük Birliği'ne girdiği dönemimde bunu eleştiren siyasetçilere de gönderme yapan Bağış, "Gümrük Birliği'ne girdiğimizde olumsuz görüş bildirenler bugün burada olanları görmelidir. Bugün beyaz eşyamız Avrupa'da satılıyorsa, burada Türk firmaları ödüller alıyorsa bu Gümrük Birliği'ne üye olmamız sayesindedir" dedi.
Her geçen gün hizmet yelpazesini genişleterek Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Şanlıurfa illerinden yoğun hasta kabul eden Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba aldığı ödülün ardından yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde Onkoloji bölümünü açacakları müjdesini verdi.
Türkiye'de hiçbir özel yada devlet hastanesinin alamadığı Avrupa Birliği (AB) kalite Zirve ödülü alan Kubba aldığı ödülden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek 27 Mart 2008 tarihinden itibaren 275 bin hastaya kaliteli bir şekilde hizmet sunduklarını ifade etti. Hastanelerinde 157 yatağın bulunduğunu belirten Kubba, 5'i Doçent olmak üzere 45 uzman doktora sahip olduklarını söyledi. Bugüne kadar 950 açık kalp ameliyatı yaptıklarını söyleyen Kubba, önümüzdeki günlerde Suriye'ye de sağlık hizmeti taşıyacaklarını ifade etti. Bölgede Onkoloji bölümü olan bir özel hastanenin bulunmadığına dikkat çeken Kubba, önümüzdeki günlerde bir Onkoloji bölümü açacaklarının müjdesini verdi.
Gecede ödül alan Öncü salça firmasının yönetim kurulu üyelerinden Bilal Kozlu, kendi dallarında birinci olduklarını ifade ederek, salça pazarının yüzde 80'ine sahip olduklarını söyledi.
Tiyatro sanatçısı Hümeyra, manken Ece Gürsel, Okan Bayülgen, şarkıcı Petek Dinçöz, Zeynep Dizdar ve Fatih Ürek'in katıldığı gecede ödülünü Devlet Bakanı ve baş müzakereci Egemen Bağış'ın elinden alan şarkıcı Petek Dinçöz, playback şarkı söylemek istedi. Cd'nin takılması üzerine Dinçöz, Bakan Bağış'ı ve Bayülgen'i sahneye davet ederek "Samanyolu" şarkısını birlikte söylemek istedi. Bayülgen tarafından isteği reddedilen Dinçöz, konuklara ve Bağış'a ısrarla şarkı söyletti.
Dinçöz'ün ardından ödülünü almak için sahneye çıkan Okan Bayülgen ise kısa bir konuşma yaparak Dinçöz'e atıfta bulundu. Kalite ödülü almanın güzel olduğunu ifade eden Bayülgen şöyle konuştu "Biz resmi bir toplantıdayız. Bu tür toplantılar sessiz olur. Geceye zarafet getirir. Hep eğlence olmaz. Ben Fatih Ürek'in yanında eğleniyorum zaten" dedi.
Ayrıca geceye katılan Hümeyra, Fatih Ürek, Zeynep Dizdar ve Ece Gürsel'de birer ödül aldı.

İHA

Bu haber toplam 3306 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim