• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Bursa 7 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 10 °C

Verimlilik Yerinde Değerlendirme Gözlemci Eğitimi hakkında duyuru

Verimlilik Yerinde Değerlendirme Gözlemci Eğitimi hakkında duyuru
Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı tarafından Verimlilik Yerinde Değerlendirme Gözlemci Eğitimi hakkında duyuru yayımlandı.

 

Verimlilik Yerinde Değerlendirme Gözlemci Eğitimi Hakkında Duyuru

 

Genel Müdürlüğümüzce Sağlıkta Verimlilik  Değerlendiricisi Eğitimi Düzenlenecektir.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık tesislerinin etkinlik ve verimliliğinin değerlendirilmesi, var olan sorunların ve çözümlerin ortaya konması amacı ile en az  yılda bir defa olmak üzere 31057445.44-9-171 sayılı “Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirmesi Hakkında Yönerge” hükümlerine istinaden Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde verimlilik yerinde değerlendirmeleri gerçekleştirilmektedir.

Yönerge gereği, Verimlilik Gözlemcilerinin Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından planlanan "Gözlemci Eğitimi"ni almış personelden oluşması zorunludur. Bu kapsamda gözlemci bilgilerinin güncellenmesi Bakanlık hedefleri doğrultusunda verimlilik yerinde değerlendirmelerinin gerçekleştirilebilmesi amacı ile 26-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında "Verimlilik Yerinde Gözlemci Eğitimi" düzenlenecektir.

Gözlemci eğitimi, online eğitim programı olarak gerçekleştirilecektir.

Mevcut verimlilik gözlemcilerinin;“https://tkhkvys.saglik.gov.tr/anket/login.xhtml” Kurumsal Yerinde Değerlendirme sistemine 02-06 Temmuz 2021 tarihleri arasında sağlık e-posta kullanıcı ve şifresi ile girerek uygunluk vermeleri gerekmektedir.

Ayrıca, Tabip, Uzman Tabip, Diş Hekimi, Uzman Diş Hekimi, Eczacı, Biyomedikal Mühendisi, unvanlarına sahip ve Taşınır kayıt yetkilisi, Klinik Mühendislik, Biyomedikal ve Ayniyat Depo alanlarında deneyimli gözlemci adayı alınacaktır. Gözlemci Eğitimine katılmak isteyen personelin aşağıda verilen özgeçmiş dosyasını doldurarak 6 Temmuz 2021 tarihine kadar [email protected] adresine eposta ile başvurmaları gerekmektedir. Gözlemci adayının kabulüne ilişkin değerlendirmeler adayın özgeçmişine göre yapılacaktır.

Sistem üzerinden uygunluk bildirerek eğitime katılan gözlemciler ve gözlemci adayları ekte yer alan Verimlilik Gözlemci Taahhütnamesini kabul etmiş sayılırlar.

Kurum, unvan ve iletişim bilgilerinde değişiklik olan kullanıcıların [email protected] e-posta adresine güncel bilgilerini göndermeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur. 

 

Taahhütname için tıklayınız

CV Örneği için tıklayınız

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5101 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim