• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 18 °C

VM Medical Park, Kocaelispor’un sağlık sponsoru oldu

VM Medical Park, Kocaelispor’un sağlık sponsoru oldu
Kocaeli’nin iki dev markası VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Kocaelispor’dan anlamlı işbirliği. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Türk sporunun köklü kulüplerinden Kocaelispor’un sağlık sponsorluğunu üstlendi.

 

Ağustos ayından bu yana hasta odaklı, kaliteli sağlık anlayışıyla bölge halkına hizmet veren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, kurulduğu 1966 yılından bu yana Türk sporunda büyük başarılara imza atan Kocaelispor’un sağlık sponsoru oldu. Yapılan işbirliği anlaşmasına göre bundan böyle Kocaelisporlu oyuncular, teknik heyet ve çalışanlarının sağlığı artık VM Medical Park Hastanesi’ne emanet.

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN SPORA TAM DESTEK

Kocaelispor ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, yapılan imza töreniyle bu işbirliğini kamuoyuna duyurdu. İmza töreninde konuşan Medical Park, Liv Hospital ve VM Medical Park Hastaneleri’nin çatı markası MLP Care Pazarlama Grup Koordinatörü Meri İstiroti, Türkiye’de kulüp ya da branş ayırt etmeden sporla ilgili birçok aktiviteye destek olduklarının altını çizdi.

SPORCU SAĞLIĞINDA ÇITA YÜKSELECEK

Sadece bugünün değil, geleceğin sağlıklı nesillerini yetiştirmek amacıyla ilk günden bu yana spora destek verdiklerini söyleyen Meri İstiroti, “Medical Park Hastaneler Grubu olarak 15 ildeki 27 hastanemizle, 22 yıldır İstanbul’dan Batman’a, Antalya’dan Ordu’ya ‘Herkes için sağlık’ sloganı ile çalışıyoruz. Türk sporunun gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kulüplerimize verdiğimiz desteğin sporcu sağlığında çıtayı yükselteceği gibi, sportif başarıların artmasında da etkili olacağı düşüncesindeyiz. Medical Park Hastaneler Grubu olarak bugün Türkiye’nin 11 ilinde 4 süper lig futbol kulübü, 3 süper lig basketbol kulübü dahil olmak üzere, 20 spor kulübüne sponsorluk desteğimiz sürüyor. Şimdi ise Kocaeli halkının hizmetine Ağustos’ta giren VM Medical Park Kocaeli Hastanemiz ile geçmişten günümüze binlerce başarılı sporcu yetiştiren, ülke sporuna büyük katkıları olan Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Kocaelispor’un sağlık sponsoru olmanın gururunu yaşıyoruz. Günümüzde profesyonel sporcuların sağlığının tüm ihtisasları içeren kurumlar tarafından takip edilmesi büyük önem taşımaktadır. VM Medical Park Kocaeli hastanemiz de tecrübeli hekim kadrosu, multidisipliner tedavi yaklaşımı ve yenilikçi tıp teknolojilerini dünyayla eş zamanlı kullanarak sunmaktadır. Hastanemiz 4 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 fizik tedavi uzmanı, eklem ve kas yaralanmaları konusunda uzman genel cerrahlarıyla tüm imkanlarını sporcularımıza sağlıklı bir gelecek sunmak için seferber etmektedir” diye konuştu.

“KOCAELİSPOR’UN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ”

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi olarak spor ve sporcunun yanında olduklarını söyleyen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ise şunları söyledi: “Spor, bir toplumun temellerini sağlamlaştırır. Spora verilen her destek ise toplumun gelişmesi için atılan önemli bir adımdır. Sağlıkta dünya standartlarında hizmet sunan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, sadece sağlığa değil spora verdiği destekle de bölgenin referans hastanesi olmayı hedefliyor. Bu nedenle Türkiye’de sporun geniş kitlelere ulaşmasında büyük emeği olan Kocaelispor’un her zaman yanındayız. Kocaelispor Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinin başında geliyor. Bu işbirliği ile artık Kocaelispor sporcu, teknik heyet ve çalışanlarının sağlık hizmetleri de VM Medical Park Kocaeli Hastanesi tarafından karşılanacak.”

SPORCU SAĞLIĞI ALANINDA UZMAN EKİP

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi olarak sporcu sağlığı alanında ile multidisipliner bir hizmet sunduklarını söyleyen Dr. Kozalı, “Sporcu sağlığı alanında uzmanlaşmış olan grubumuzun deneyimlerinden de destek alan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, cerrahiden ortopediye, fizik tedaviden beslenme danışmanlığına kadar sporcu sağlığı konusunda da multidisipliner bir hizmet sunuyor. Hastanemizde cerrahi öncesi ve sonrası rehabilitasyonun yanı sıra, cerrahi gerektirmeyen sporculara da rehabilitasyon başarıyla gerçekleştiriliyor. Sportif rehabilitasyon konusunda da deneyimli hekimlerimizle hizmet veriyoruz” diye konuştu.

KOCAELİ’NİN İKİ DEV MARKASINDAN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ

Kocaelispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Yavuz ise “Kocaelispor, Kocaeli şehrinin en büyük sivil toplum kuruluşu ve en büyük markasıdır. VM Medical Park Kocaeli ile yaptığımız anlaşmayla bölgenin en büyük özel hastanesinden sağlık hizmeti alacak olmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Türkiye'nin sağlık sektöründeki en büyük markası ile işbirliği yapmak, sporcularımızın geleceğe daha sağlıklı bakmasında ve sporcu nesiller yetişmesinde çok büyük katkı sağlayacaktır. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’yle yaptığımız işbirliği sadece spor için değil Kocaeli şehri için de büyük önem taşıyor” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4673 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim