Kadıköy Bağdat Caddesi’nde bulunan ünlülerin estetik merkezi Mar-Met’in ortaklarından iki çocuk babası Kemal Biçer’e iki yıl önce gittiği özel bir hastanede kanser teşhisi yerine tüberküloz teşhisi konularak yanlış tedavi uygulandığını ve geç teşhis nedeniyle kaybettiklerini belirten ailesi Biçer’in ölümünden sorumlu tuttukları hastane hakkında 600 bin liralık tazminat davası açtı.
Dayanılmaz acılar çekti
Kadıköy Asliye Hukuk Mahkemesi’ne, 2010 yılında Biçer ailesi adına dava açan avukat Yılmaz Sunar dilekçesinde, “Kemal Biçer ölmeden 2 yıl önce rahatsızlığı nedeniyle tedavi için hastaneye gitti. Muayene eden doktor tüberküloz teşhisi koyarak tedavi altına aldı. Bir süre tüberküloz tedavisi uygulandı. Bir buçuk yıl sonra aynı hastaneye bel ağrısı şikayeti ile giden Kemal Biçer’e, önce ön tanı olarak belde kemik tüberkülozu denilerek acil ameliyata alındı. Ameliyat sonrası doktorlar bele sıçrayan tümörün, ilk konulan ve “tüberküloz” denilen akciğerdeki kitlenin kanser olduğunu, bunun da bele sıçradığını belirttiler. Hastane Biçer’e 4. evre ‘küçük hücreli dışı’ akciğer kanseri teşhisi koyarak, en fazla 6 ay ömür biçti” dedi.
Ablası Meral Biçer, “Ağır manevi acılar, telafisi imkansız kayıplar yaşadık. Çocukları ve kendisi için büyük idealleri olan Kemal Biçer’in ölümüne neden olan hastanenin büyük kusuru vardır” dedi. Abla Meral Biçer “Son altı ayını çok büyük acılarla geçiren kardeşimizin yatağa bağlanan ve üstelik tarifi mümkün olmayan ağrılarının morfinlerle dahi kesememenin ızdırabını ömür boyu içimizden atamayacağız” dedi.
Yanlış teşhisten ölüme 600 bin lira!

İstanbul’da iki çocuk babası Kemal Biçer’in yanlış teşhis ve tedavi sonucu hayatını kaybettiği iddiasıyla açılan tazminat davasının bilirkişi raporunda, doktorların yanlış tedaviyle geç kaldıkları belirtildi. Ailesi, 600 bin liralık tazminat davası açtı.
Kaynak: 
Bu haber toplam 7420 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan "Sağlıklı Yaşam" Seferberliği: 4 Haftada 2 Milyon Vatandaşa Ulaşıldı!Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 81 ilde eş zamanlı başlatılan "Hareket Yaşını Öğren, Sağlıklı Yaşa" kampanyası kapsamında 4 haftada yaklaşık 2 milyon vatandaşa ulaştıklarını açıkladı.
Fatih'te Ambulans ile İETT Otobüsü Çarpıştı: Devrilen Ambulanstaki Yaralıları Esnaf Kurtardı!İstanbul Fatih’te, dönüş yapmaya çalışan bir ambulans ile İETT otobüsünün kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada ambulans devrildi.
Hekim Baba Kendi Evladına Şifa Arıyor: DMD Hastası Rahmi Kerem İçin Zamanla Yarış!Bursa Şehir Hastanesi’nde görev yapan Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Haluk Keskin ve öğretmen Atifet Keskin’in 4 yaşındaki oğulları Rahmi Kerem, ölümcül DMD kas hastalığıyla mücadele ediyor.
Sağlık Bakanlığı'ndan Kritik Yaz Uyarısı: "Su İçmek İçin Susamayı Beklemeyin!"Yaz aylarında etkisini artıran aşırı sıcaklık ve neme karşı vatandaşları uyaran Sağlık Bakanlığı, hayati tavsiyelerde bulundu.
Türk Doktorların Büyük Başarısı: Dış Gebeliği Yüzde 99 Doğrulukla Tespit Eden Yapay Zeka GeliştirildiKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gültekin Koçun ve ekibi, kadın sağlığını ciddi şekilde tehdit eden dış gebelik vakalarını yüzde 99 klinik doğrulukla teşhis eden yapay zeka modeli geliştirdi.- 10:43 - Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan "Sağlıklı Yaşam" Seferberliği: 4 Haftada 2 Milyon Vatandaşa Ulaşıldı!
- 10:42 - Fatih'te Ambulans ile İETT Otobüsü Çarpıştı: Devrilen Ambulanstaki Yaralıları Esnaf Kurtardı!
- 10:40 - Hekim Baba Kendi Evladına Şifa Arıyor: DMD Hastası Rahmi Kerem İçin Zamanla Yarış!
- 10:37 - Sağlık Bakanlığı'ndan Kritik Yaz Uyarısı: "Su İçmek İçin Susamayı Beklemeyin!"
- 10:32 - Türk Doktorların Büyük Başarısı: Dış Gebeliği Yüzde 99 Doğrulukla Tespit Eden Yapay Zeka Geliştirildi
- 17:54 - Almanya’da "Ölüm Meleği" Doktor Skandalı: 12 Hastayı Öldürdüğünü İtiraf Eden Doktora Müebbet!
- 17:49 - Bursa’da Kanserle Mücadelede Erken Tanı Seferberliği: Başarılı Hekimlere Teşekkür Belgesi!
- 17:47 - İstanbul’un Sağlık Ağı Genişliyor: 1120. Aile Sağlığı Merkezi Arnavutköy’de Hizmete Açıldı!
- 17:46 - Sağlıkta Kurumsal Dönüşüm: Sağlık Bakanlığı’nın Yeni Çalışma Kıyafetleri ve Kimlik Kılavuzu Hatay’da Tanıtıldı!
- 17:43 - Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Karabük’te: "Dünyanın Neresinde Muhtaç Varsa Türkiye Orada!"
- 17:41 - Kırıkkale’de Çevre Dostu Hamle: Atık İlaçlar ASM’lerde Toplanarak İmha Edilecek!
- 17:05 - Kireçlenmeye Karşı Doğal Formül: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Çınar Yaprağı Kürü!
- 16:57 - Türk Tabipleri Birliği’nde Yeni Dönem: TTB’nin Yeni Başkanı Dr. Pınar Mualla Saip Oldu!
- 16:38 - Türk Bilim İnsanı Öncülüğünde Dünya Çapında Keşif: Nemden Enerji Üreten Doğada Çözünür Batarya Geliştirildi!
- 16:36 - Şanlıurfa’da Kaçak Diş Kliniklerine Dev Operasyon: İki İş Yeri Mühürlendi!
- 16:33 - Almanya’da Sağlık Reformu Öfkesi: Yüzlerce Gösterici Federal Meclis’e Yürüdü!
- 16:16 - Türkiye’den Depremle Sarsılan Venezuela’ya Şefkat Eli: 16 Tonluk Dev Tıbbi Yardım Yola Çıktı!
- 15:30 - KDC’de Korkutan Ebola Bilançosu: Aşı ve Tedavisi Olmayan Varyant Yayılıyor!
- 12:49 - Yüzyılın Sağlık Skandalında Kritik Gün: Yenidoğan Çetesi Lideri Fırat Sarı Hakim Karşısında!
- 12:42 - Hukukçu Çiftin Hayatını Karartan İhmal: Gebe Zehirlenmesi Teşhisinde Gecikme Avukatı Felç Bıraktı!
- 11:07 - Resmi Gazete’de Yayımlandı: TMSF, Birinci Hastanesi’ni 546,5 Milyon TL’ye Satışa Çıkardı!
- 10:12 - Sağlık Sektöründe 1 Milyar TL'lik Dev Yatırım: Daviva Avcılar Hastanesi Kapılarını Açıyor!
- 17:44 - "Kafana Takma" Demeyin! Dr. Öğr. Üyesi H. İbrahim Öztürk’ten Depresyon Uyarısı: "İradeyle Aşılacak Bir Durum Değil"
- 17:40 - Artan kronik böbrek yetmezliğine uzman uyarısı: Böbrek hastalıkları ile ilgili branş hastaneleri açılmalı
- 17:36 - Tartıdaki Rakam Aldatıcı Olabilir: Popüler Kilo Verme İlaçları Yaşam Kalitesini Artırmıyor!
- 17:34 - Yaz Sıcakları İshal Vakalarını Patlattı: Prof. Dr. Şafak Kaya Kavak’tan Hayati Uyarılar!
- 17:31 - Endometriozis Teşhisinde Tarihi Devrim: Kan Testiyle Yüzde 95’in Üzerinde Doğruluk Sağlandı!
- 17:16 - İzmir’de Tıp Literatürüne Geçecek İlklere İmza Atıldı: Kalbindeki Ölümcül Kitle Kemik Kesilmeden Çıkarıldı!
- 17:10 - Eşine Alerji Testi Yaptırırken Kanseri Öğrendi: 250’nci Mucize Nakille Sağlığına Kavuştu!
- 17:01 - Kene Kabusu Sıcaklarla Geri Döndü: KKKA Vakalarında Artış Sürüyor, Uzmanından Hayati Uyarılar!
- 16:58 - Gaziantep’te Hayat Kurtaran Adım: Yoğun Noktalara Sesli Yönlendirmeli Şok Cihazları Yerleştirildi!
- 16:53 - Doğduğu Hastaneye Muazzam Vefa: Trabzonlu Sanatçı 70 Eserini Hastalara Şifa Olsun Diye Bağışladı!
- 16:09 - Avrupa’da "Hastalık İzni" Savaşları: Almanya İlk Günden Rapor Şartı Getiriyor, Diğer Ülkelerde Kurallar Nasıl?
- 16:06 - Sağlıkta "Türkiye Yüzyılı" Bilançosu: MHRS Randevu Kuyrukları %92 Azaldı, Yerli Sağlık Teknolojisinde Devrim!
- 16:03 - Çanakkale’de Doktor Eş Dehşeti: Kapıyı Kırıp Apartman Boşluğunda 50 Yerinden Bıçakladı!
- 15:59 - İslahiye'de deprem sonrası sağlık yatırımları devam ediyor
- 10:23 - Antalya’da "Algoritma" Vurgunu: Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Doktorları 225 Milyon Lira Dolandırıp Kaçtı!
- 10:21 - İsrail Yüksek Mahkemesi'nden Hükümete Nihai Mühlet: Kaçırılan Filistinli Doktorların Hesabı Sorulacak!
- 10:19 - Sağlık Bakanlığı’ndan Dünyada Bir İlk: Deprem Anında Hangi Hekimin Nerede Görev Yapacağı Önceden Belirlendi!
- 10:13 - Fransa’da Maymun Çiçeği Alarmı: Kongo’dan Gelen Doktor Tedavi Sonrası Taburcu Edildi!
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Ve burası da bir devlet hastanesi
14 soruda Koronavirüs hakkında kendinizi test edin...
Gilaburu meyvesi kanserden koruyor
Endonezya’daki deprem: Ölü sayısı bin 203'e yükseldi
12345678
Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan "Sağlıklı Yaşam" Seferberliği: 4 Haftada 2 Milyon Vatandaşa Ulaşıldı!
Hekim Baba Kendi Evladına Şifa Arıyor: DMD Hastası Rahmi Kerem İçin Zamanla Yarış!
Sağlık Bakanlığı'ndan Kritik Yaz Uyarısı: "Su İçmek İçin Susamayı Beklemeyin!"
Türk Doktorların Büyük Başarısı: Dış Gebeliği Yüzde 99 Doğrulukla Tespit Eden Yapay Zeka Geliştirildi
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim







































