• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 4 °C
  • Antalya 14 °C
  • İzmir 8 °C

Yaşlanma etkilerini geciktirmek mümkün mü?

Yaşlanma etkilerini geciktirmek mümkün mü?
Yaşlanma etkilerini geciktirmek mümkündür. Ancak bunun için doğru ve etkili bir bakım yapmak gereklidir.

PCO, cilt gençleştirme ve cilt aydınlatma gibi iki önemli hususta geliştirmiş bir markadır. 

Yaşlanma, kırışıklık, sarkmalar ve cilt lekeleri gibi problemlere karşı geliştirilmiş olan Pco maske ürünleri, etkili sonuçlar verme konusunda bir hayli iddialı.

Peki cilt neden yaşlanır? Geçen yıllarla birlikte, cilt kendini yenileme hızını düşürür, bu nedenle de cilt yaşlanır ve elastikiyetini kaybeder. Bunun yanında güneşin zararlı UV ışınları da, cilt yaşlanmasının ve lekelenmesinin en önemli sebeplerinden biridir.

Yaşlanma etkilerini geciktirmek mümkündür. Ancak bunun için doğru ve etkili bir bakım yapmak gereklidir. Cilt tipinin ihtiyacına göre seçilecek ürünler, gerekli nemlendirme ve bakımı sağlayarak, hücrelerin yenilenmesini ve bu sayede cildin daha aydınlık ve genç görünmesini sağlarlar. PCO maskeleri de bunu sağlamaktadır.

PCO, cilt gençleştirme ve aydınlatma konusunda komple bir bakım sunmayı hedefliyor. PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi, özellikle yağlı ciltlerin parlak görünmesini engelleyen ve derinlemesine bakım yapan bir maske olarak karşımıza çıkıyor. PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi ise, göz kapaklarında kollajen yapının yeniden düzenlenmesine yardımcı olarak, daha sıkı ve genç biir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Dilerseniz ürünlerin özelliklerini yakından inceleyelim.

PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi Özellikleri

• Cildi temizler.

• Gözenekleri arındırır.

PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi, cildi derinlemesine temizleyen, tıkanmış gözenekleri arındıran etkili bir bakım maskesi. Cildi kurutmadan temizlenmesine yardım eden PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi, aynı zamanda özel formülüyle, cildinizi yatıştırır ve aydınlatır. Maskenin içindeki bileşenler cildin taptaze kalmasını ve tazeliğini uzun süre korumasına yardımcı olur. İçerdiği özler ile arzu edilen bakımı yapar. Cilt temizliği sağlar, akne ve sivilce oluşumunu engeller. Cildi yatıştırır, kızarıklığı engeller ve cildi dış etkenlerden korur. Maskenin Kullanımı: Cildinizi uygun bir temizleyici ile temizleyin. Soğuk su ya da buz ile cildinizi hafifçe nemlendirin. Maskeyi cildinize yerleştirin. Kuru ve normal ciltler için en az 15 dakika, yağlı ciltler içinse en az 20 dakika yüzünüzde bekletin.

PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi İçeriği: Hyaluronik Asit, Kollagen, Kojik Asit, Koyun plesentası, Vitamin E, Vitamin C, Aloe Vera.

PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi Özellikleri

• Alt ve üst göz kapağında kolajen yapıyı yeniden düzenler ve genç bir görünüm sağlar.

• Kırışıklıkların düzelmesine yardımcı olur.

PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi, göz kapaklarında son derece etkili bir nemlendirme sağlar ve böylece kırışıklıkları ve kurumayı engeller. Mineral içeriğiyle, cildin nemi hapsetmesini sağlar. Cildin daha pürüzsüz ve aydınlık olmasını sağlar. Cilt tarafından kolayca tolere edilen içeriklere sahiptir ve böylece hızlı bir emilim sağlanmış olur. Alt ve üst göz kapaklarında kırşıklığın yok olmasını sağlar. Ciltte pürüzsüz ve yumuşak bir his uyandırır. PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi Kullanımı: Parmak uçlarıyla, gözler kapalı ve yukarı bakacak şekilde, dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanır. Kuru ve normal ciltlerde 15 dakika, yağlı ciltlerde ise en az 20 dakika beklenmesi tavsiye edilir. Cildin 6 saat boyunca yıkanmaması tavsiye edilir.

PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi İçeriği: Aqua: Çözücü, Disodium Edta: Ara madde, Tea-Carbomer: İnceltici, Propylene Glycol: Nemlendirici, Butylene Glycol: Nemlendirici, Sodium Hyaluranate: Besleyici, Ceramide-3: Besleyici, Panthenol: Besleyici, Methyl Paraben: Koruyucu, Propylparaben: Koruyucu, Phenoxyethanol: Koruyucu, Allantoin: Antiallerjik Ajan, Fragrance: Koku verici, Squalene: Besleyici, Ginseng Extract: Besleyici, Dipotassium Glycyrrhizate: Antialerjik Ajan.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 6634 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim