Bakan Akdağ'dan kayısı önerisi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sağlıklı beslenme için kayısı yemeyi tavsiye ettiğini söyledi.

Çeşitli inceleme ve temel atma törenlerine katılmak üzere Malatya'ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Bakan Akdağ'ın yanı sıra Vali Ulvi Saran, Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Mehmet Şahin, İhsan Koca, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte kalabalık bir heyet katıldı.

Ziyaret sırasında Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a kısa bir brifing veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bakan Akdağ'ı Malatya'da ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirtti. Çakır, Malatya'nın 400 bin dolayında nüfusunun olmasına rağmen, Malatya ile birleşen 2 ilçe ve 8 belde belediyesinden dolayı şehirleşmenin olumsuz etkilendiğini söyleyerek, bu olumsuzlukların ortadan kaldırılması ve şehrin sağlıklı bir şekilde büyümesi için ortak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çakır ziyaret sırasında Bakan Akdağ'a kuru kayısı ile kayısı kristali hediye etti. Bakan Akdağ, Başkan Çakır'dan kayısıyı alırken sağlıklı beslenme için kayısı tavsiye ettiklerini söyledi. Sağlık Bakanlığı ile Belediyelerin birçok ortak çalışmalarının olduğunu kaydeden Bakan Akdağ, temiz içme suyu ve kuduz mücadelesi konusunda önemli mesafeler kat edildiğini bildirdi.

 

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI