İhtiyacınız Kadar Yiyin

Rafinera, De-Light ve Fit&Well beslenme planlarıyla günlük kalori ihtiyacınıza uygun ve sizi amacınıza ulaştıracak menüler hazırlıyor.

Haberaj- Rafinera, De-Light ve Fit&Well beslenme planlarıyla günlük kalori ihtiyacınıza uygun ve sizi amacınıza ulaştıracak menüler hazırlıyor. 1.100 ile 1.900 kalori arasında değişen menülerde yer alan 3 ana ve 2 ara öğünden oluşan tüm günlük yemekleriniz 5 öğün her gün siz neredeyseniz oraya ulaştırılıyor.


Yaş, boy, kilo, fiziksel aktivite, vücut tipi, genel sağlık durumu ve diyetinizin amacına göre değişiklik gösterebilen günlük kalori hesaplamaları, kişiye özel yapılıyor. Bu kriterler ışığında Rafinera'nın diyetisyeni tarafından belirlenen günlük kalori ihtiyacınızı karşılayan menüler hazırlanıyor. Ve cevizli kuru incir dolmasından, kabak mücvere; Burguny köftesinden çikolata soslu muz dilimlerine tüm yemekleriniz sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar öğünler halinde planlanıyor ve tüketilmeye hazır halde size ulaştırılıyor.


Rafinera’nın menüleri, sadece kalori hesabına dayanmamasıyla da dikkat çekiyor. Alınan kalorinin karbonhidrat, protein ve yağ oranları ile gün içerisindeki dağılımı kilo verme hedefine ulaşmadaki en önemli etkenler olarak menülerdeki belirleyici unsurları oluşturuyor. Beslenme programında yer alan besinlerin birlikte tüketilmeye uygunluğu, metabolizmadaki olumlu etkileri ve öğün saatlerine göre değişen gereksinimler gözetilerek hazırlanan menüler, diyetinize istikrar kolaylığı ve sağlık katıyor.


Gün içinde alınması gereken enerjiyi, daha fazla öğüne bölmenin faydalarına odaklanan Rafinera, planlı beslenme modeliyle kan şekeri regülasyonunuzu sağlayarak daha az acıkma hissi duymanızı hedefliyor. Bu nedenle öğünlerin düzenli olarak tüketilmesi ve az az, sık sık beslenme prensibiyle hareket eden Rafinera, gün boyunca ne yiyeceğinizi bilmenizi ve bu yiyeceklerin hemen elinizin altında olmasını sağlayarak; diyet ile ilgili en büyük problemi aşmanıza yardımcı oluyor.
 

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI