• BIST 9894.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 21 °C

Sağlığın (ve Türkiye'nin) Yeni Oluşumu !

Av.Bülent Özer

Sayın (Eski) Milletvekilimiz Dr.Muzaffer Kurtulmuşoğlu'nun başlatmış oduğu "Adalet ve Demokrasi Hareketi ' ne tüm kalbimle destek verdiğimi , katıldığımı , ve hocamıza vereceğimiz desteğin Türkiye ' mize verilecek destek olduğunu düşündüğümü ve bu doğrultuda sizlerinde bu harekete katılarak , ülkemize , ülkemizdeki haksız ve tüm  uygulamalara karşı birlik ve beraberlik içinde haraket etmekte güç birlikteliği oluşturucağı umudu ile , değerli düşüncelerinize ihtiyaç vardır !

217 Özel Sağlık Merkezinin ruhsatlarını almaya büyük çabaları geçmiş ve Değerli "Sabir" Derneğinin kuruculuğuna öncelik etmiş sayın Milletvekilimiz Dr.Muzaffer Kurtulmuşoğlu'nun başlatmış oduğu "Adalet ve Demokrasi Hareketi ' ne tüm kalbimle destek verdiğimi , katıldığımı , ve hocamıza vereceğimiz desteğin Türkiye ' mize verilecek destek olduğunu düşündüğümü ve bu doğrultuda sizlerinde bu harekete katılarak , ülkemize , ülkemizdeki haksız ve tüm  uygulamalara karşı birlik ve beraberlik içinde haraket etmekte güç birlikteliği oluşturucağı umudu ile , değerli düşüncelerinize ihtiyaç vardır !
 
Bu hareket tüm Türkiye içindir ! Hareket sadece Özel Sağlık Sektörünü ilgilendirmeyip , ülkenin geleceği içindir ! Eğer ÜLKEMİZİ SEVİYORSAK ! BİRLİK VE BERABERLİK OLMA ZAMANI GELMİŞTİR !
 
BU OLUŞUM HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKEN ZAMANDIR !

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUM DİYEN HERKESİ BEKLİYORUZ !
 
SAYGILARIMLA !
 
Av.Bülent Özer

Adalet ve Demokrasi hareketi topa tuttu !


İktidarın da, muhalefetinde çalışanları ve emeklileri, yoksulları unutup günlerini kavga ile geçirdiklerine işaret eden Adalet ve Demokrasi Hareketi siyasi oluşumun lideri ve Ankara eski milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, Başkent’in de Baş köy haline getirildiğini ileri sürdü.

Başkent mi, Baş köy mü?

-Siyasetin çivisini de söktüler

İktidarın da, muhalefetinde çalışanları ve emeklileri, yoksulları unutup günlerini kavga ile geçirdiklerine işaret eden Adalet ve Demokrasi Hareketi siyasi oluşumun lideri ve Ankara eski milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, Başkent’in de Baş köy haline getirildiğini iletti.


İktidar ve muhalefet partileri arasındaki Sen-Ben kavgası yeni siyasi oluşum Adalet ve Demokrasi Hareketi lideri Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu’nu isyan ettirdi.

Türkiye’nin Sosyal patlama eşiğinde olduğuna dikkat çeken Ankara eski milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu,

“ İktidarda, muhalefet partileri de bu tehlikeli gerçeği görmeyip sen-ben kavgasına tutuşup, yoksulluk ve ekonomik krizin altında ezilen vatandaşları unutmuşlardır. Bunlar siyasetinde çivisini söküp tarumar ettiler. İktidar ve muhalefet arasında dosya savaşı başlatılması bunun bir örneği. Sanki bu dosta tartışmaları ekonomik kriz altında ezilen esnaflarımızı, işsizliği ve yoksulluğumu önleyecek. Bunlara önerimiz kavgayı bırakıp çare arama noktasında medenice buluşmalarıdır ” diyerek tepkisini gösterdi.

BAŞKENT Mİ-BAŞ KÖY MÜ?

Adalet ve Demokrasi Hareketi lideri Kurtulmuşoğlu, Yerel seçimlerde yine vatandaşın çeşitli vaatlerle kandırılmaya çalışıldığına işaret ederek tepkilerini şöyle sürdürdü.

“ Türkiye de hizmet yerine maalesef Partizan yarışı hâkim kılındığından dolayı, siyasetin ilmi ortadan kalkmıştır. Kentlerimizde gelişme olmamış, sosyal yaşam kargaşalar yumağına terk edilmiştir. Seçim arifesinde ise çıkıp çeşitli hayali vaatlerle vatandaşı kandırmaya çalışmaktalar. İnsanlarınız artık bu siyasi kirliliğe karşı duyarlı olmalı ve sandıkta gereğini yapmalıdırlar. Örneğin Başkentimiz halen Baş köy olmaya devam etmektedir. Yollar köstebek yuvası. Başkentin merkez caddeleri lağım kokusundan geçilmiyor. En ufak bir yağmurda Başkent her konuda felç oluyor. Vatandaşın yoksulluğu siyasete alet ediliyor. Bu tutum maalesef Türkiye’mizin her tarafında sürdürülmekte. Bu kötü gidişata dur deme gücüde yine halkımızdadır. Önümüzdeki yerel seçimler bir fırsattır. Gerekli ihtarı iktidara da muhalefete yapma zorunluluğunu insanlarımız hissetmelidirler”

Bu yazı toplam 1891 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim