• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 20 °C

Ağız Ve Diş Sağlığı Profesörü Hakan Akın Özel Adatıp Hastanesi’nde

Ağız Ve Diş Sağlığı Profesörü Hakan Akın Özel Adatıp Hastanesi’nde
Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Hakan Akın, Özel Adatıp Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Hakan Akın, Özel Adatıp Hastanesinde hasta kabulüne başladı. Hastaneden yapılan açıklamada, Prof. Dr. Hakan Akın önderliğinde yeni bir ağız ve diş sağlığı merkezi çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

1995 yılından beri Sakaryalılara hizmet veren Özel Adatıp Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Dekanı olan Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Hakan Akın, Özel Adatıp Hastanesinde hasta kabulüne başladı. Özel Adatıp Hastanesi'nden yapılan bilgilendirmede, "Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Hakan Akın'ın aramıza katılmasından dolayı mutluyuz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ayrıca Adatıp ailesi olarak Sakarya'da uzun yıllardır devam eden çalışmalarımız çerçevesinde ağız ve diş sağlığı alanında, şehrimize daha güçlü hizmet verebilmek için yeni bir süreci başlattığımızı da kamuoyuna açıklamak isteriz. Prof. Dr. Hakan Akın başta olmak üzere akademik kadromuzun görev yapacağı ağız ve diş sağlığı merkezi çalışmalarımıza kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Sakaryamıza sağlık alanında verdiğimiz hizmetin artarak devam etmesi ve şehrimizin sağlık standartlarının güçlenmesi için Adatıp olarak üstlendiğimiz misyona tüm gücümüzle devam edeceğiz" denildi.

Prof. Dr. Hakan Akın hakkında

Prof. Dr. Hakan Akın, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalında bölüm başkanlığı ve yine SAÜ'de Diş Hekimliği Fakültesi Diş Merkezi Kurucu Müdürlüğü yapmıştı. Türk Protetik Diş Tedavisi ve İmplantoloji Derneği (TPID) üyesi olan Prof. Dr. Akın'ın ulusal ve uluslararası çok sayıda akademik makalesi bulunuyor. Akın 2004 yılından beri farklı üniversitelerin Diş Hekimliği Fakülteleri ve hastanelerinde görev yapıyordu.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1602 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim