• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 18 °C

Çalışma Ortamına Uygun Kaliteli Hemşire Formaları

Çalışma Ortamına Uygun Kaliteli Hemşire Formaları
Hastanelerde moda rüzgârları esiyor. Üniformalar profesyonel iş yerleri için vazgeçilmez unsurlar arasında yer alıyor.

Üniforma zorunluluğu olan sağlık kurumları için profesyonel önlük ve formaların üretimini yapan Lame sıkıcı ortamların havasını değiştiriyor. Düz renkli üniformalardan sıkılanlar için tekdüzeliğin önüne geçerek renkli ve desenli üniformalar üreterek ortamın rahatlatıcı olmasına yardımcı ve destek oluyor.

İş hayatında günün büyük bir kısmını hastanede geçiren doktorlar ve hemşireler üniforma seçiminde de artık modayı yakından takip ediyorlar. Yoğun iş yüklerini hafifletecek ve bulundukları ortamı daha yumuşak sakin hale getirecek medikal tekstil ürünlerinden vazgeçemiyorlar.

Doktor, hemşire, hasta bakıcı ve sağlık personelleri özellikle nöbet günlerinde hastanelerde 24 saatini geçirebiliyor. Sağlık çalışanlarına forma, önlük, terlik gibi ürünler üreten firmaların başında yer alan Lame Medikal beklentileri karşılamak amacıyla desen çeşitliliğine ve renklerin daha fazla kullanımına özen gösteriyor. Daha şık olarak tasarlanmış üniformalar sağlık çalışanlarının kendilerini çok daha mutlu hissetmesini sağlıyor. Desen çeşitliliği verimin artmasına yardımcı oluyor.

Sağlık alanında modern ve çağdaş tekstil ürün tasarımları üretilmeye başlandı. Klinik ve polikliniklerde steril şartlarda çalışma ortamı oluşturulabilmesi için sağlık personelinin en kaliteli ürünlerle giyinmesine önem veriliyor. Lame medikal hemşire forması, cerrahi bone ve sabo terlik gibi ürünlerin satışını yapıyor. Ameliyathanelerde kullanılan özel üretim ortopedik terlikler farklı renk ve kreasyonlara sahip olarak uzman eller tarafından hazırlanıyor. Birbirinden güzel tasarım ve modellerde hemşire forması, doktor önlükleri ile hastane personeli giyim ihtiyaçlarına yönelik ürünler üreterek satışını yapan Lame medikalde her isteğe uygun modeller bulunuyor. Çalışma ortamına uygun kaliteli hemşire formaları çalışma şartları ve hastane ortamı düşünülerek üretiliyor. Tam olarak beden ölçüleri dikkate alınarak üretilen ürünlerde potlukların oluşmasının önüne geçiliyor.

Hemşire forması modelleri erkek ve kadın sağlık çalışanlarının kullanımına sunuluyor. Hem yazlık hem de kışlık kumaşlarda birçok seçenek mevcut. Farklı renklere sahip kaliteli üniformaların satışa sunulduğu giyim ürünlerini Lame medikale ticaret sayfası üzerinden inceleyebilir ve beğendiğiniz ürünleri kolay bir şekilde sipariş vererek uygun fiyatlarla alabilme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.

Modaya ayak uyduran medikal tekstil ürünleri ve modern desenlerde beklentilerine uygun olarak hazırlanan üniformaları satın alan kurumlar çalışanlarının daha rahat çalışması için zemin hazırlıyor. Cerrahi bone, sabo terlik ve hemşire forması gibi ürünlerin kullanımı yasal bir zorunluluk haline geldi. Son yıllarda özel sektöde de sağlık kurumlarının artması nedeniyle sağlık personelleri arasında giyim konusunda moda ön plana çıktı. Yenilikçi tasarımlar üreten Lame Medikal şık ve rahat ürünler giyinmek isteyen sağlıkçılar için birçok seçenek sunuyor.

Sıradan hemşire forması, nöbet takımları, doktor önlüğü, sabo terlik ve cerrahi bonelerden sıkılanlar için rutinlerden vazgeçen ve firmalara özgü özel üretim yapan uzman firma indirimlerinden yararlanmak ve kupon kodu almak için sayfayı takip edebilirsiniz. Kullanım rahatlığı ve ihtiyaçları göz önüne alarak özel ürünleri özgün bir şekilde üreten firmada ekonomik fiyatlara alacağınız ürünlerde terletmeyen kumaşlar nefes alan ter tutmayan pamuklu kumaşlar kullanılmaktadır.

Hemşireleri rahat ettirmek için hazırlanan hemşire forması, sabo terlik ve cerrahi bone modellerini hastaları ürkütmeyecek şekilde tasarlayan firma hastaların yaşadığı korkunun önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Renkli ve desenli ürkütücü görünmeyen şık formalar hastaların az da olma rahatlamasına vesile oluyor.

Bu haber toplam 24838 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim