• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 22 °C

İeü Medical Point Hastanesi Uzaktan Sağlık Hizmetiyle De Şifa Dağıtacak

İeü Medical Point Hastanesi Uzaktan Sağlık Hizmetiyle De Şifa Dağıtacak
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, "Uzaktan Sağlık Hizmet Faaliyet İzin Belgesi" almaya hak kazandı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, "Uzaktan Sağlık Hizmet Faaliyet İzin Belgesi" almaya hak kazandı. Sağlık Bakanlığınca verilen belgeyle birlikte İEÜ Medical Point Hastanesi, uzaktan sağlık hizmetiyle dünyanın her noktasındaki hastalara sağlık hizmeti ulaştırabilecek.

1996 yılından bu yana özel sağlık hizmetleri alanında faaliyet yürüten ve bu süreçte birçok yeniliğe imza atan İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, "Uzaktan Sağlık Hizmet Faaliyet İzin Belgesi" almaya kazandı. Sağlık Bakanlığınca verilen belge ve hayata geçirilecek olan uygulamayla birlikte hastalar ile doktorlar, görüntülü görüşme sağlayabilecek. Böylelikle İEÜ Medical Point Hastanesi, yurt içinin yanı sıra yurt dışında daha fazla hastaya ulaşıp şifa dağıtmaya devam edecek. Hastalar, uygulama üzerinden İEÜ Medical Point Hastanesini seçip, randevusunu oluşturduktan sonra görüntülü bir şekilde olarak doktorlarıyla görüşebilecek.

İEÜ Medical Point Hastanesi olarak, teknolojiyi yakından takip etmeyi sürdüreceklerini belirten Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba, "Modern altyapımız, deneyimli çalışanlarımız, kalitesi tescillenen uluslararası sağlık hizmetimizle dünyanın dört bir yanından hastalara şifa dağıtıyoruz. Bunu yaparken de yenilikleri her zaman takip ediyoruz. Daha iyiye ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Uzaktan Sağlık Hizmet Faaliyet izin belgesiyle birlikte dünyanın her noktasında daha fazla hastaya ulaşabileceğiz. İEÜ Medical Point Hastanesi olarak, sağlık hizmetlerinde devrim oluşturan 5.0 hastane mottosuyla hastalarımıza daha akıllı, daha hızlı ve daha etkili sağlık çözümleri sunuyoruz. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

İEÜ Medical Point Hastanesi Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Şükrü Emre ise "Uzaktan Sağlık Hizmet Faaliyet İzin Belgesiyle birlikte daha fazla hastaya ulaşıp daha fazla hastaya şifa dağıtacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun yanı sıra özellikle hareket kabiliyetleri kısıtlı ve yaşlı hastalarımız artık fiziksel olarak gelmek durumunda kalmayacaklar. İEÜ Medical Point Hastanesi olarak, gelişen teknolojileri yakından takip ediyoruz; çünkü sağlık ve teknoloji ayrı ayrı düşünülemez. Hastalarımızın ile yakınlarının mutlulukları ve konforları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 651 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim