• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 21 °C

Safir Hasta Yatakları

Safir Hasta Yatakları
Hasta yatağı  isminden de anlaşılacağı üzere yatağa bağlı olarak tedavi görmek zorunda olan kişilerin kullanımı için geliştirilmiş, pek çok farklı özelliğe sahip olan sistematik yatak çeşididir.

 

Hasta yatağı  isminden de anlaşılacağı üzere yatağa bağlı olarak tedavi görmek zorunda olan kişilerin kullanımı için geliştirilmiş, pek çok farklı özelliğe sahip olan sistematik yatak çeşididir. Uzun veya kısa süreli olarak istirahat edecek şekilde yaşamak zorunda olan kişilerin ihtiyaçlarına yönelik üretilir. Kamu hastanelerinde ve özel hastanelerde sıkça karşımıza çıkan bu karyolaların pek çok farklı çeşitlerinin olduğu gözlemlenmiştir. Bu çeşitlilik elbette ki hasta kişilerin durumuna ve ihtiyaçlarına göre şekillenmektedir.

Hastaların çoğu zaman ihtitaçlarını kendileri karşılamakta zorluk çektikleri için  için geliştirilen bu ürünlerin en büyük özelliklerinden biri, hareket kabiliyetini geliştirmeye, gidermeye yöneliktir. 2, 3 veya 4 motorlu çeşitleri bulunmaktadır. Üzerinde yatan hastanın baş, bel ve ayak bölgelerinin yüksekliklerinin ayarlanmasına yardımcı olan bu özellik hem hastaların rahatını sağlamakta hem de hasta bakıcılarının işini kolaylaştırmaktadır. Bir diğer özellik, yatağın sabit veya hareketli olmasıdır. Hastanelerde kullanılan modeller daha çok 4 motor hareketli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun sebebi, uzun ömürlü ve en kullanışlı ürün olmasındandır.

safir-yatak-1.png

Tüm bu özelliklere bağlı olarak hasta karyolalarının fiyatları da değişkenlik göstermektedir.

Hasta yatağı kiralama, satın almanın yanında göz önünde bulundurulması gereken bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Ekonomik yükün azaltılmasına katkı sağlayacak olan kiralama seçeneği, ömür boyu yatağa bağlı yaşamak zorunda olmayan kullanıclar için iyi bir alternatif oluşturuyor. Hasta yatağı Kiralama fiyatları, yukarıda belirttiğimiz özelliklere göre farklılıklar göstermektedir. Herkesin ihtiyaçları ve bütçesi farklılık göstermektedir. Bu nedenle her ihtiyacı karşılayacak farklı özelliklerde yatak bulmak mümkündür.

safir-yatak-2.jpg

Sağlık her şeyin başıdır. Kimse bilerek sağlığının tehlikeye atmaz. Bazen işler istediğimiz gibi gitmez ve bakıma muhtaç duruma düşebiliriz. Sağlığın kaybolması beraberinde bakım ihtiyacını getirmektedir. Bu tür durumlarda teknolojik gelişmelerin varlığı, yaşam kalitemizin belli bir seviyenin altına düşmesini engellemektedir. Hasta yatakları hem hasta kişi için hem de hasta kişiye bakmakla yükümlü olan kişiler için büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Her ihtiyaca ve her bütçeye uygun ürün bulmak, günümüz şartlarında mümkündür. Hastalığın seyrine göre satın almanın yanında kiralama alternatifi de düşünülmelidir. Bu şekilde ekonomik olarak büyük bir yük altına girmekten kaçınmak mümkündür. Hem havalı yatak hem kiralık hasta yatağı için bu hizmeti alabilirsiniz. Şuan için sadece büyükşehirlerde sağlanan bu uygulama eminim ki yakın zaman tüm Türkiye ye yayılacaktır.

 

Bu haber toplam 8525 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim