• BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Bursa 2 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 7 °C

Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi 10. 11. ve 12.Kongre özel sayıları yayınlandı

Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi 10. 11. ve 12.Kongre özel sayıları yayınlandı
Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi 10. 11. ve 12.Kongre özel sayıları yayınlandı.

Değerli Okurlarımız, Ülkemizde sağlıkta kalite ve performans kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların bilimsel ortamlarda ele alınması ve teşvik edilmesi amacıyla hazırladığımız Sağlıkta Performans ve Kalite Dergimizin 10. 11. ve 12. Sayılarına hoşgeldiniz.

Kongre Özel sayıları olarak çıkarılan bu sayılarda;  01-04 Mart 2016 tarihinde düzenlemiş olduğumuz VI. “Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi”ne gönderilen sözel veya poster bildiriler arasından bilim kurulumuz tarafından seçilen çalışmalar, Kongre Özel Sayımız için akademik çalışma kapsamında tekrar gözden geçirilmiş, makale olarak yazarlarımız tarafından hazırlanarak dergimize gönderilmiş ve hakem kurulumuz tarafından değerlendirilmiştir.

Bilindiği üzere, Sağlıkta Performans ve Kalite dergisinin DergiPark üyeliği başladığından, bundan sonraki süreçte dergi ile ilgili tüm iş ve işlemlerin sistem üzerinden yürütüleceğini ilan etmiştik. Dergimizin 13. Sayısı ile ilgili çalışmalar DergiPark üzerinden ivedilikle yürütülmekte olup en kısa sürede özgün olarak hazırlanan bu çalışmalar siz değerli okurlarımızla, paylaşılacaktır.

Değerli çalışmaları ile sağlık hizmetlerinin gelişimine hız kazandıran ve çalışmalarını yayınlanmak üzere dergimize gönderen tüm araştırmacılara, dergimizin yayınlanması sürecinde rol alan arkadaşlarımıza ve değerli hakemlerimize teşekkür eder, bu sayının tüm sağlık hizmet sunucularının başarılarına katkı sağlamasını dileriz.

Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı

Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi 10. Sayı için tıklayınız 

Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi 11. Sayı için tıklayınız 

Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi 12. Sayı için tıklayınız

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2676 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim