• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 21 °C

TKHK birimlerinde sözleşmeli olarak çalışmakta iken pozisyonları iptal edilen tabip ve uzman tabip personelin yerleştirme kurası

TKHK birimlerinde sözleşmeli olarak çalışmakta iken pozisyonları iptal edilen tabip ve uzman tabip personelin yerleştirme kurası
TKHK birimlerinde 4924 sayılı kanuna tabi sözleşmeli olarak çalışmakta iken pozisyonları iptal edilen tabip ve uzman tabip personelin yerleştirme kurası ilanı, isim listesi ve münhal yerler yayımlandı.

 

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNA BAĞLI BİRİMLERDE 4924 SAYILI KANUNA TABİ SÖZLEŞMELİ OLARAK ÇALIŞMAKTA İKEN POZİSYONLARI İPTAL EDİLEN TABİP VE UZMAN TABİP PERSONELİN VİZELİ POZİSYONLARA YERLEŞTİRME KURASI

4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli tabip ve uzman tabip personelden, 2013 yılında çalışmakta iken 01/01/2014 tarihi itibariyle pozisyonları iptal edilenler, anılan Kanunun 7. maddesinin ikinci fıkrası uyarınca, 05 – 07 Mart 2014 tarihleri arasında www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde bulan Personel Bilgi Sistemi (P.B.S.) üzerinden başvurularını yapabileceklerdir.

A-GENEL ESASLAR:

1- Boş sözleşmeli personel pozisyonlarının birim, unvan ve branşlara göre dağılımını gösterir liste ile kuraya katılacak adayların isim listesi Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun http://www.tkhk.gov.tr ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://www.yhgm.saglik.gov.tr internet adreslerinde ilan edilmiştir. Yayınlanan isim listesi haricinde müracaat edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

2- Başvuru yapacak adaylar P.B.S. üzerinden açılan münhal yerlerden ilan edilen takvim çerçevesinde en fazla 5 (Beş) tercih yapabilecektir.

3- Adaylar P.B.S. üzerinden başvurularını kesinleştirdikten sonra başvuru formunun çıktısını imzalayarak birim amirine ya da notere onaylatacaklardır.

4- Başvurusunu onaylatan adaylar evraklarını ilan edilen takvim çerçevesinde; Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Mithatpaşa Cad. No:3 06434 Sıhhiye /ANKARA adresinde olacak şekilde kargo şirketi veya APS ile gönderecekler yada elden teslim edeceklerdir. (Elden teslim edenler, evraklarını kendisi veya noter tarafından vekâlet verdiği kişi aracılığı ile teslim edebilirler. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacaktır) Kargo şirketi veya APS ile gönderilen ya da elden teslim edilen belgelerin Sağlık Bakanlığına vaktinde ulaşmaması halinde adayların başvuruları kabul edilmeyecek olup sorumluluk başvuru sahibine aittir.

5- P.B.S. üzerinden kesinleştirilmeyen, kesinleştirildiği halde süresi içinde Bakanlığımıza ulaşmayan, başvuru sahibinin imzası olmayan ve/veya onaylanmamış başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Bu durumda olanların kura ile yerleştirme işlemleri yapılmayacaktır.

6- Yukarıda belirtilen bilgiler ve ilan edilen takvim çerçevesinde pozisyonları iptal edilen 4924 Sayılı Kanuna tabi sözleşmeli personelin yerleştirme işlemleri Noter huzurunda bilgisayar ortamından kura ile yapılacaktır. Kura yeri ve saati www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. Kura ilan edilen takvim çerçevesinde Türkiye Noterler Birliğinin programı kullanılarak Noter huzurunda çekilecektir.

7- Kurada tercihlerine yerleşemeyenler genel kura ile boş kalan münhal yerlere yerleştirilecektir.

 

SIRA

TARİH

AÇIKLAMA

1

05 Mart 2014 Çarşamba – 07 Mart 2014 Cuma Saat 18:00’a kadar

P.B.S. üzerinden tercih başvurularının yapılması

2

11 Mart 2014 Salı Saat 18:00’a kadar

Tercih başvuru evraklarının son geliş tarih ve saati

3

13 Mart 2014 Perşembe

KURA (yeri ve saati www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.)

 

Kuraya Katılacak Olanların İsim Listesi

Münhal Yer Listesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3238 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim