• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 14 °C
  • İzmir 13 °C

Yatırımların Donanım Planlaması

Yatırımların Donanım Planlaması
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından "Yatırımların Donanım Planlaması" konulu duyuru yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından "Yatırımların Donanım Planlaması" konulu duyuru yayımlanmıştır.

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcılığı

 

 

 

Sayı: B.10.1.TKH.0.80.00.00-841.99/       29.08.2012

Konu: Yatırımların Donanım Planlanması

 

 

VALİLİĞİNE

(İl Sağlık Müdürlüğü)

 

Bakanlığımızca yapılan çalışmalar sonucunda; 2012 yılında il veya ilçe merkezlerinde yeni hizmete açılması planlanan yeni bina ve ek binaların belirlenen tarihlerde hizmete açılabilmeleri için inşaat sürecinin takibi ve geçici kabulün yapılması akabinde kurumun hizmete girebilmesi için donanım ihtiyaçlarının bu aşamada tamamlanmış olması gerekmekte olup, bu amaçla EK-1'deki kurumlar ile belirtilen gün ve saatte toplantı planlanmıştır.

 

Bu kapsamda toplantıya çağrılan kurumların tıbbi cihaz, demirbaş ve mefruşat ihtiyaçlarının giderilmesi, kaynakların etkin kullanılarak sağlık hizmetlerinin kaliteli, verimli, erişilebilir ve hakkaniyetli sunumu için ihtiyaç tespiti ve ihtiyaçların giderilmesine yönelik planlamalar yapılacaktır.

 

Söz konusu planlamanın yapılabilmesi için EK-2 ve EK-3'teki formların doldurularak en geç 03/09/2012 tarihine kadar ivedi olarak [email protected] elektronik posta adresine gönderilmesi ve resmi yazı ekinde Kurum Başkanlığımıza ulaştırılması gerekmektedir. Ayrıca yatırımların son durumlarını gösterir fotoğrafların da toplantıda hazır bulundurulması gerekmektedir.

 

Kurum Başkanlığımıza bağlı açılması planlanan ve toplantıya katılımı gerekmeyen kurumların EK-2 ve EK-3'teki formların doldurularak yukarıda belirtilen elektronik posta adresine gönderilmesi ve resmi yazı ekinde göndermeleri yeterli olacaktır. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'na bağlı açılması planlananların istenilen formları göndermelerine gerek olmayıp, sadece durumu belirtir cevabi yazı göndermeleri yeterli olacaktır.

 

Toplantı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407 Sok. No:4 Balgat /Ankara) 5. Kat Toplantı Salonunda yapılacaktır. Toplantıya konuyla ilgili Sağlık Müdür Yardımcısının, ilgili kurum Başhekiminin (Kurucu Başhekim) ve Hastane Müdürünün (Kurucu Müdür) katılımlarının sağlanması hususunda;

 

Gereğini önemle rica ederim.

 

 

 

Uzm. Dr. İ. Ahmet ÇAKIR

Kurum Başkanı a.

Kurum Başkan Yardımcısı

 

 

EKLER:

1- Toplantı Katılım Listesi (1 Sayfa)

2- Talep Değerlendirme Formu (2 Sayfa)

3- Hastane Yatırımları Yeni Bina Bilgi Formu (3 Sayfa)

 

DAĞITIM:

19 İl Valiliğine (İl Sağlık Müdürlüğü)

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4043 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim