• BIST 9909.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 28 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 27 °C
  • İzmir 24 °C

12 Saat Süren operasyonun ardından ayağa kalktı!

12 Saat Süren operasyonun ardından ayağa kalktı!
Bir kâğıt fabrikasında çalışan ve geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle yürüyemeyen Raif Aktaş, Özel Medline Konya Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonun ardından tekrar sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

12 Saat Süren Operasyonun Ardından Ayağa Kalktı

Özel Medline Konya Hastanesi’ne gelen hasta operasyonun ardından yeniden yürümeye başladı.

Gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ile adından söz ettiren Özel Medline Konya Hastanesi, 66 yaşındaki üç çocuk babası Raif Aktaş’ı da ayağa kaldırdı. Bir kâğıt fabrikasında çalışan ve geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle yürüyemeyen Raif Aktaş, Özel Medline Konya Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonun ardından tekrar sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 

35 yıl önce bel fıtığı ameliyatı geçiren Raif Aktaş, ilerleyen yıllarda kanal daralması problemi yaşadı. Daha sonra trafik kazası geçiren Raif Aktaş, omurunda yaşadığı kırık nedeniyle felç tehlikesi atlattı. Tüm bu rahatsızlıkları nedeniyle yürüyemez ve ayağa kalkamaz hale gelen Raif Aktaş, Özel Medline Konya Hastanesi’nden Prof. Dr. Mehmet Erkan Üstün ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından yeniden sağlığına kavuştu.

Hastanın yeniden yürüyebilmesini ve hayata tutunmasını sağlayan Prof. Dr. Mehmet Erkan Üstün: “Hasta bize geldiğinde iki kez ameliyat olmuş ve beline platin takılmıştı. Bacaklarındaki güçsüzlük devam ediyordu. Daha önce kırılan kemik omuriliğe baskı yapıyordu. Yaptığımız tetkiklerin ardından cerrahi müdahale ile hastamızı tedavi etmeyi planladık. Yaklaşık 12 saat süren operasyonun ardından kemiğin baskısını kaldırdık. Yeniden çökmesini engellemek için de gerekli müdahaleyi gerçekleştirdik. Böylece hem baskı kalkmış oldu, hem de belindeki eğrilik düzelmiş oldu. Hastamızın durumu şimdi gayet iyi. İlerleyen zamanlarda da kendini daha iyi hissederek, eski sağlığına kavuşmuş olacak” dedi. 

Yaptığı araştırmaların ardından Özel Medline Konya Hastanesi’ne gelen Raif Aktaş: “Emekli olduktan sonra Kütahya’da doktora gittim. Orada kanal daralması var dediler. Kanal daralmasından tekrar ameliyat oldum. Ancak geçirdiğim trafik kazasının ardından omurum kırıldığını ve felç olabileceğimi söylediler. Zamanla bacaklarım daha da güçsüzleşti ve yerimden kalkamaz oldum. Prof. Dr. Mehmet Erkan Üstün ile görüştükten sonra ameliyat olmaya kadar verdim. Şimdi çok iyiyim. Doktorlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2364 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim