• BIST 14616.44
  • Altın 6834.64
  • Dolar 45.4122
  • Euro 53.22
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 27 °C

Adıyaman'da enkazdan yaralı çıkarılan yaşlı çift Tekirdağ'a getirildi

Adıyaman'da enkazdan yaralı çıkarılan yaşlı çift Tekirdağ'a getirildi
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman'da enkazdan yaralı çıkarıldıktan sonra Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine getirilen Mehmet ve Elif İlgin çiftinin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Enkazdan yaralı çıkarılan 75 yaşındaki Mehmet ile 73 yaşındaki eşi Elif İlgin, Sağlık Bakanlığı ve AFAD koordinasyonunda uçakla İstanbul'a getirildi.

Çorlu ilçesinde yaşayan çiftin kızı Ayşe Toktamış, anne ve babasının yanına getirilmesi için Ergene Belediyesine başvurdu.

Ergene Belediyesi ekipleri, çifti ambulansla İstanbul'dan alarak Çorlu'daki özel bir hastaneye getirdi.

Çiftin, hastanedeki tedavisi sürüyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, gazetecilere, depremzedeler için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını, bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağını kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    12345
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim