• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 23 °C

Arifoğlu ile Doğal ve Organik Bakım

Arifoğlu ile Doğal ve Organik Bakım
Arifoğlu, doğadaki bitkilerden elde edilen kozmetik ve yağ aroma serileri ile Watsons’ta sizler ile buluşur.

 

Arifoğlu, doğal ve organik ürünler sunarak adından sıkça söz ettiren bir markadır. Markanın ürün yelpazesinde; baharatlar, bitkisel ürünler, doğal sos ve salçalar, macunlar, kahve çeşitleri, kuruyemiş, bal ürünleri ve esansiyel yağ çeşitleri bulunur. Arifoğlu, doğadaki bitkilerden elde edilen kozmetik ve yağ aroma serileri ile Watsons’ta sizler ile buluşur. Bitkiler konusunda uzmanlaşan Arifoğlu, vücudunuzun çeşitli yerlerinde kullanabileceğiniz sağlıklı ve güvenli ürünleri üretir.

arifoglu-1.png

Markanın sunduğu yağ ve bitkisel kozmetik ürünlerini cilt güzelliği, saç güzelliği gibi kişisel bakım süreçlerinizde kullanabilirsiniz. Profesyonel sonuçlar almanızı sağlayan ürünler arasında; çay ağacı, gül ağacı, kakao çekirdeği ve papatya yağı gibi bitkilerden elde edilen yağ çeşitleri bulunur. Aynı zamanda bronzlaştırıcı krem, serum gibi ürünler de Arifoğlunun ürettiği diğer ürünlerdir. Özellikle kaş ve kirpiklerinize etkili bakımlar yapabileceğiniz Arifoğlu kaş kirpik serumu, ferahlatıcı ve canlandırıcı özellikleri ile dikkat çeker. Kaş kirpik bakım serumu içeriğinde argan yağı ve E vitamini özleri bulunur. Ürün, içeriğindeki bu değerli yağlar ile kaş ve kirpiklerinizin ihtiyacı olan bakımı sağlar. Pek çok ürün çeşidine Watsons’tan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Arifoğlu Bitkisel Yağ Çeşitleri Nelerdir?

70 yılı aşkın aktar tecrübesi ile ürünlerini müşterileri ile buluşturan Arifoğlu bitkisel yağ çeşitleri arasında şunlar bulunur:

  • Arifoğlu Hindistan cevizi yağı: Bu yağ çeşidi, Hindistan cevizinden soğuk sıkma olarak bilinen bir yöntemle elde edilir. Ürün hem kişisel bakımınızda hem de gıdaların içerisinde kullanılabilir. Hindistan cevizi yağının kokusu oldukça güzel olduğu gibi tadı da lezzetlidir. Ürün içerisinde; gluten, ilave şeker, koruyucu ve renklendirici bulunmaz.
  • Arifoğlu Lavanta Yağı: Tekli ya da ikili şişelerle satışa sunulan lavanta yağı, çeşitli gramaj seçenekleri ile alıcılara sunulur. Lavanta bitkisinden elde edilen yağ, çiçeksi kokusu ile beğeni kazanır. Bu yağ çeşidi; vücut losyonlarına, şampuanlara ve cilt bakım ürünlerine birkaç damla ilave edilerek kullanılabilir. Ayrıca lavanta yağı ile omuz, boyun ve sırtınıza masaj da yapabilirsiniz.
  • Arifoğlu Çay Ağacı Yağı: Bitkisel uçucu yağ çeşitlerinden olan çay ağacı yağı, tamamen doğal olarak üretilir. Bir çay bardağı suya damlatarak kullanabileceğiniz bu yağı, kişisel bakımınız için tercih edebilirsiniz. Çay ağaç yağı haricen de kullanılabilir. Bu ürün ile vücudunuza masaj da yapabilirsiniz.

Arifoğlu Bitkisel Yağ Çeşitleri ile Doğal Kişisel Bakım

Arifoğlu kozmetik ürünleri katkısız ve saf bileşenleri ile dikkat çeker. Kişisel bakımınızı üst seviyeye çıkarmanızı sağlayan bitkisel yağların yanında krem, nemlendirici, bronzlaştırıcı ve selülit giderici ürünler de yer alır. Arifoğlu kaş kirpik bakım yağı ile kıl kökleriniz beslenir. Kaş kirpik bakım yağı kullanılan bölgelerde güçlenme ve büyümeye de yardımcı olur. Böylece kaş ve kirpik dökülme sorunu da yaşamazsınız.

arifoglu-2.png

Yağın içerisinde E vitamini bulunur ve bu vitamin kaş ve kirpiklerinizin daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar. Arifoğlu, sağlıklı bir saç bakımı için de çeşitli yağ ve serumların üretimini gerçekleştirir. Arifoğlu saç bakım yağı, özel formüle edilmiş sekiz farklı organik bitki yağı ile saçları tamamen onarır. Saçlarınıza doğal yağlar ile etkin bir bakım yapan bu ürün, saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlar. Saçlarınıza zarar vermeden kalıcı bir bakım sağlayan bu ürün ile daha güçlü ve daha az kırılgan saç tellerine kavuşabilirsiniz. Ürün, aynı zamanda saçlarınıza esneklik kazandırır ve saçın doğal yapısı ile uyumlu olduğundan dolayı saç derisini besler. Saçlarınızın ihtiyacı olan nemi, Arifoğlu saç bakım yağları ile kazandırabilirsiniz. Arifoğlu saç ve cilt bakım ürünleri Watsons’ta sizleri bekliyor!

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 3435 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim