• BIST 9533.7
  • Altın 2486.238
  • Dolar 32.5001
  • Euro 34.7985
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 23 °C

'Beden aklı ile zayıflama' yöntemi!

'Beden aklı ile zayıflama' yöntemi!
Dr. Fevzi Özgönül, ideal bedene ulaşılmanın çok zor olmadığını ifade ederek beden aklı ile zayıflama önerisinde bulundu.

İdeal bedene sahip olmak için aslında en önemli etkenin beden aklı olduğunu kaydeden Dr. Özgönül, “Beden aklı ile zayıflama tedavisinde, sizi zayıflatmıyoruz. Hastamıza, bir liste vermiyoruz. Sadece doktorların annelere yaptığı tavsiyeleri yapıp gerisini doyana kadar 3 öğün beslediğimiz bedenimizin aklına bırakıyoruz. Kendiliğinden ideal bedene ve ideal kiloya dönüyor. Zaten sizin olan ideal bedene nasıl ulaşabileceğiniz konusunda size rehberlik yapıyoruz. Bu rehberlik işimizde pusulamız sizin iştahınız, yardımcılarımız doyana kadar yediğiniz besleyici yemekler oluyor.

Size ne yediniz ve ne kadar yediniz diye sormuyoruz. Yedikten sonra ne hissettiğinizin önemini anlatıyoruz. Beden aklı ile zayıflama tedavisini hızlandırmak için Karboksipunktur yöntemini de uyguluyoruz. Bu yöntem ile de daha hızlı kilo veriliyor. Karboksipunktur, akapunktura benzer bir uygulama. Her iki kulak kepçesi, çene altı ve el bileklerin ön yüzündeki özel noktalardan cilt altına 1-2 cc lik oksijen ve karbondioksit gazı verilerek yapılıyor. Karboksipunktur uygulamasında vücudun daha hızlı yapılandırmaya geçebilmesi için, endokrin sistem bütünüyle uyarılıyor ve bağ dokusunun tamiri ve vücudun sıkılaşıp küçülebilmesi için gerekli olan besinlerin emilimine yardımcı olmak için, sindirim sistemi uyarılıp gerekli sindirim enzimlerinin salgılanması sağlanıyor. Bu iki uyarı ile vücudumuz daha hızlı küçülüp daha hızlı kilo veriyor. Ve son olarak ‘‘Asla ben kilo veremiyorum düşüncenizi aklınızdan çıkarın !’’ ideal kiloya ulaşmak aklınızdan geçiyor bunu unutmayın!” dedi.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 22222 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim