• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 15 °C

Fabrikasyon botoksun sonu maske yüz

Fabrikasyon botoksun sonu maske yüz
Estetik cerrah, dermatolog ve medikal estetikçiler botoks uygulamaları yapabiliyor. Prof. Dr. Ferit Demirkan, "En iyi botoksu plastik cerrahlar yapıyor. ...

 

TERLEME AZALINCA PARLAKLIK OLUŞUYOR
Botoks, kırışıklıkları gidermek için mi idealdir, yüzün asimetrisini düzeltmek için mi?
Botoks, mimik kas hareketlerine bağlı dinamik kırışıklıklar için idealdir. Tek taraflı yüz felci hastalarında, sağlam tarafı zayıflatıp en azından normal duruşta simetriyi yakalamak için de kullanılabiliyor.

YAĞ DENGESİ DEĞİŞİYOR
Botokstan sonra yüzde parlaklık oluşuyor. Bu neden kaynaklanıyor?
Botoks, terleme fonksiyonunu da engelliyor. Yüzde geniş bir alana uygulanırsa, burada terleme azalacak ve cildin yağ dengesi farklılaşacaktır. Ayrıca çizgileri olan bir alnın düzleşmesi onu daha parlak gösterebilir. Özellikle de yüzün diğer bölgeleri hâlâ kırışıksa!

KAŞ ASİMETRİSİ DÜZELTİLEBİLİR
Botoks sonrası yüz asimetrik görünüyorsa bu düzeltilebilir mi? Botoksun kötü etkisi silinebilir mi?
Botoks sonrası bir kaş daha fazla kalkmışsa indirilebilir. Zaten kontrol etmek ve gerekirse rötuş yapmak için hastaları bir hafta sonra çağırıyoruz. Yanlış uygulama sonucu üst göz kapakları düşmüşse bunun için de bir damla var. Ama diğer bölgelerde asimetrinin tek çaresi geçmesini beklemek...
Sizce botoksa başlamanın bir yaşı var mı?
20'li yaşlarda başlayanlar var ama bu iyi bir fikir değil. Kırışıklıklar sorun olduğu zaman botoks yapılmalı.
Kaş arasındaki çizgiye kesinlikle botoks yapılmalı çünkü o çizgiler kimseye yakışmıyor! Ayrıca onlar yaşlanma değil gerginlik çizgileridir.
Göz çevresindeki kırışıklar için yapılan botoks, genç hastalarda daha etkili oluyor. Gözaltına botoks yapmak ise sarkmalara yol açabiliyor.


 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 10024 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 3 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim