• BIST 9706.07
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 28 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 29 °C
  • İzmir 24 °C

Fenomen doktordan flaş DM itirafı: Ünlülerden mesajlar alıyorum!

Fenomen doktordan flaş DM itirafı: Ünlülerden mesajlar alıyorum!
Sosyal medyanın sıkça konuştuğu, “fenomen doktor” diye bilinen Berika Demir paylaşımları ile ses getirmeye devam ediyor


Kendinden emin misin?

Oldukça eminim.
 

Kendine güveniyor musun?

Evet güveniyorum.
 

Doktorlar suratımıza bakmıyor demişsin, sosyal medyadan tepki gelmiş. Ne söylemek istersin?

Doktorlar suratımıza bakmıyor demedim. Ben güler yüzlü bir doktor olmak istiyorum, bilgisayara bakıp hastanın yüzüne bakmamazlık asla yapmayacağım dedim. Çocukluğumdan beri anneme doktor olacağımı söylediğimde bana, benim güler yüzlü olmam gerektiğini, hiçbir tedavi yapmasam bile güler yüzümle onları iyileştirmem gerektiğini, eğer böyle bir doktor olacaksam doktor olmam gerektiğini söyledi. Böyle hep çocukluğumdan beri yetiştirildiğim bir şey. Bir mimar da bunu dese art niyet aranmayacak bir şey. Sadece bazı sayfalar bu söylemimi “Doktora şiddeti meşrulaştırdı!” olarak yayımladılar. Ben bu söylemimi böyle bulmuyorum açıkçası. Neden ben ileride içerisinde bulunacağım sektör hakkında böyle bir şey yapayım. Cümlenin içerisinde şiddet bile geçmiyor. Söylediğim şeye kelimeler eklenmesiyle bu duruma getirildi. Birkaç sayfa bazında kalmış bir şey oldu. Videonun tamamını izleyen kimse bana bir şey yazamadı çünkü videonun tamamında kötü bir şey yoktu.
 

“ESTETİK VAR MI SORUSU BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR İLTİFAT”

Google’da en çok estetiksiz halin sorgulanıyor. Estetik var mı?

Bu yorum bana çok fazla geliyor. Bana en güzel iltifatı da edebilirsin ama estetik var mı sorusu benim için çok büyük bir iltifat. Demek ki algılara göre çok güzel geliyorum ki karşımdakilere, bunu soruyorlar. Bana zaten lise yıllıklarımın hepsinde çok güzel iltifat edilmişti. Lise yıllıklarımı yayımlıyorum, yani eskiden çok çirkin olsam bunları yayımlayamam.

 

Kendini güzel buluyor musun?

Yani şöyle, kendimi hiçbir zaman mükemmel bulmam. Her insan gibi diyeceğim ama mükemmel bulan insanlar var şimdi biliyorum. Hiçbir zaman mükemmel bulmam ama kendimi iyi buluyorum. Şöyle ki, ben en çok başarılarımla gurur duyuyorum aslında.
 

Çok fazla fenomen var ama seni basında daha çok görüyoruz. Neden?

Açıkçası ben de bunu düşündüm. Şuna bağlıyorum; bir fenomen gibi sadece güzelliğimle değil yaptığım işlerle ve başarımla gündeme geliyorum. Yaptığım iş de şu aslında; ben sosyal medyayı tamamıyla öğrencileri okutmak amacıyla kullanıyorum. Şu an mesela bu sene üç tane derece öğrencim oldu. Kendi okuluma soktuğum üç dört tane öğrencim var. Sene boyunca 53 öğrenci okuttuğum için onların başarıları da beni yukarı kaldırıyor aslında. Onlar kendileri derece yapıp güzel okullara girdikçe ben de bir şekilde gündeme geliyorum. Ama ben bunu mutlu olduğum için yapıyorum. Bu mesleği seçme amacım da buydu zaten; insanların hayatına dokunabilmek. Sosyal medya da bana havadan gelen bir para gibi oldu açıkçası. Ben bu havadan gelen parayı kendi adıma kullanmayı çok doğru bulmadım. Bir de ben verdikçe bir şeylerin çoğaldığına inanan bir insanım. Kendi bursumu kullanıyordum. Sosyal medyadan daha güzel bir para geliyordu ve dedim ki ben bunu kullanayım. Benim zaten genel yaşamımı düşündüğümde aslında bakarsanız her şeyi çok rast giden bir insanım, ben bu yaptığım şeylerin önümü çok açtığına inanıyorum. Özellikle bir çabam ya da bir yere çıkayım diye bir çabam yok. O kadar çok dizi teklifi, sağlık programı sunuculuğu teklifi geliyor ki bana. Benim okul programım çok yoğun, bir gün gitmesem sınıfta kalan bir insanım. O yüzden böyle şeylere çok yönelmiş olsam şu anda okulumu dondurmuş olurdum.

 

Hiç okulunu dondurmayı düşündün mü peki?

Hiç düşünmedim. Ben bir an önce mesleğe atılmak, harıl harıl çalışmak isteyen bir insanım. O yüzden hiç böyle bir şey düşünmedim. Çocukluğumdan beri istiyorum.
 

İleride oyunculuk tekliflerini nasıl değerlendirmek istersin?

İleride ne olur bilmiyorum ama ben şunu diyebilirim; hiçbir zaman doktorluğu bırakmam. İnsanların hobileri olabilir, yanında küçük küçük şeyler deneyebilir ama ben hayatımda hiçbir şey için doktorluğu bırakmam.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5433 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 3 4 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim